مواد لازم :
آرد 190 گرم ( معادل یک و یک دوم پیمانه )
شکر 140 گرم ( معادل سه چهارم لیوان )
تخم مرغ درشت 4 عدد
بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
آب 50 میلی لیتر ( یک چهارم لیوان )
روغن مایع 50 میلی لیتر ( یک چهارم لیوان )
رنده ی پوست پرتقال 1 قاشق غذاخوری (به جاش می تونین از وانیل هم استفاده کنین )
طرز تهیه :
تخم مرغ و شکر و رنده ی پوست پرتقال رو به مدت 7 تا 8 دقیقه میزنیم .و بعد از 7 ، 8 دقیقه حجیم میشه و کاملا مشخصه که کرم و کشدار شده.بعد از این روغن مایع و آب رو اضافه کرده و بعد از یک دقیقه ، همزن رو خاموش میکنیم . آرد و بکینگ پودر رو که با هم الک کردیم ، بتدریج به مایه ی کیک اضافه کرده و خیلی آروم با مواد مخلوط میکنیم تا یکنواخت بشه . بعد کف قالب روچرب میکنیم .دیواره ها رو خیلی چرب نکنین تا کیک بتونه پف کنه و بالا بیادو مایه رو درون قالب میریزیم و به مدت 15 تا 20 دقیقه تو طبقه ی وسط فر با حرارت 170 درجه ی سانتیگراد می زاریم تا بپزه .
من کیک رو از ارتفاعش بعد از پخت و کمی سرد شدن به دو قسمت تقسیم کردمو لایه میانی روش کمی گاناش ریختم و یه ردیف موز گذاشتم و لایه رویی رو گذاشتم و روشو دیواره ها رو مجدد گاناش ریختم من مایع گاناشم کمک بود ولی بیشتر باشه قشنگتر میشه
طرز تهیه ی کرم گاناش :
کرم گاناش ترکیبی از شکلات و خامه است که خیلی خیلی خوشمزه است و هم مناسب لای کیک و هم مناسب روکش کیکه . با این تفاوت که اگه قراره برای لای کیک استفاده بشه باید بذاریمش تو یخچال تا یه خورده خودشو بگیره و اگه برای روکش کیک استفاده میشه ، فقط کافیه از داغی بیفته تا بتونه یه روکش صاف واسه کیکمون بشه .
خامه رو باید رو حرارات ملایم بذاریم تا از کناره ی ظرف آروم شروع به جوشیدن کنه . بعدش بلافاصله تکه های شکلات رو بهش اضافه میکنیم خامه و شکلات رو اونقدر هم میزنیم که شکلاتمون کاملا تو خامه حل شده باشه . خامه نباید بجوشه ، پس وقتی که گرم شد حرارت رو خاموش کنین تا با حرارتش شکلات رو ذوب کنه