2777
2789
عنوان

آشپزی مامان های هنرمند آبان 88

| مشاهده متن کامل بحث + 18183 بازدید | 86 پست
با اجازه مدیر تایپیک:
دوستان عزیز موضوع این دوره مسابقه: انگشتر نگین دار
از دوستان علاقه مند میخوام تا اخر امشب عکس مورد نظرشون رو در این ادرس بزارن

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=229152&PageNumber=2

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 



آپلود عکس کوچولوهای فارسی
مواد لازم :
آرد 190 گرم ( معادل یک و یک دوم پیمانه )
شکر 140 گرم ( معادل سه چهارم لیوان )
تخم مرغ درشت 4 عدد
بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
آب 50 میلی لیتر ( یک چهارم لیوان )
روغن مایع 50 میلی لیتر ( یک چهارم لیوان )
رنده ی پوست پرتقال 1 قاشق غذاخوری (به جاش می تونین از وانیل هم استفاده کنین )



طرز تهیه :
تخم مرغ و شکر و رنده ی پوست پرتقال رو به مدت 7 تا 8 دقیقه میزنیم .و بعد از 7 ، 8 دقیقه حجیم میشه و کاملا مشخصه که کرم و کشدار شده.بعد از این روغن مایع و آب رو اضافه کرده و بعد از یک دقیقه ، همزن رو خاموش میکنیم . آرد و بکینگ پودر رو که با هم الک کردیم ، بتدریج به مایه ی کیک اضافه کرده و خیلی آروم با مواد مخلوط میکنیم تا یکنواخت بشه . بعد کف قالب روچرب میکنیم .دیواره ها رو خیلی چرب نکنین تا کیک بتونه پف کنه و بالا بیادو مایه رو درون قالب میریزیم و به مدت 15 تا 20 دقیقه تو طبقه ی وسط فر با حرارت 170 درجه ی سانتیگراد می زاریم تا بپزه .

من کیک رو از ارتفاعش بعد از پخت و کمی سرد شدن به دو قسمت تقسیم کردمو لایه میانی روش کمی گاناش ریختم و یه ردیف موز گذاشتم و لایه رویی رو گذاشتم و روشو دیواره ها رو مجدد گاناش ریختم من مایع گاناشم کمک بود ولی بیشتر باشه قشنگتر میشه
طرز تهیه ی کرم گاناش :

کرم گاناش ترکیبی از شکلات و خامه است که خیلی خیلی خوشمزه است و هم مناسب لای کیک و هم مناسب روکش کیکه . با این تفاوت که اگه قراره برای لای کیک استفاده بشه باید بذاریمش تو یخچال تا یه خورده خودشو بگیره و اگه برای روکش کیک استفاده میشه ، فقط کافیه از داغی بیفته تا بتونه یه روکش صاف واسه کیکمون بشه .

خامه رو باید رو حرارات ملایم بذاریم تا از کناره ی ظرف آروم شروع به جوشیدن کنه . بعدش بلافاصله تکه های شکلات رو بهش اضافه میکنیم خامه و شکلات رو اونقدر هم میزنیم که شکلاتمون کاملا تو خامه حل شده باشه . خامه نباید بجوشه ، پس وقتی که گرم شد حرارت رو خاموش کنین تا با حرارتش شکلات رو ذوب کنه

آپلود عکس کوچولوهای فارسی

این پیتزا حسنی که داره اینه که از کالباس استفاده نشده و یک غذای سالم و ضمنا آسان هست ما تقریبا هر جمعه این پیتزا رو درست می کنیم. که 4-5 دیس پیتزا ازش درست می شه. رسپی و دستورش هم کار مشترک من و همسرمه
مواد تشکیل دهنده اش:
گوشت چرخ کرده 250 گرم
بادمجان یا کدو یک عدد بزرگ
پیاز 5 عدد کوچک
سیر(در صورت دلخواه) 2 حبه
گوجه فرنگی 4-5 عدد
قارچ 1 بسته
فلفل دلمه ای 1 عدد
نان تست 1 بسته
پنیر پیتزا 250 گرم
ادویه جات به میزان لازم
روش تهیه:
اول گوشت چرخ کرده را با پیاز و سیر تفت می دهیم سپس بادمجان یا کدوی رنده شده و همچنین گوجه رنده شده را اضافه نموده و اجازه می دهیم مواد پخته شوند.
قارچ و فلفل دلمه ای را هم کمی تفت می دهیم اکنون مواد کراست(روئی پیتزا) آماده است. بعد از چیدن نون تست در ظرف پیرکس کلیه مواد را اضافه نموده و با پنیر پیتزا پوشش می دهیم.در داخل فر که از قبل روشن کردیم پیتزا ها به اضافه یک کاسه آب قرار می دهیم. جهت نرمتر شدن پیتزاها می تونیم قبل از قرار دادن در فر روی پیتزاها آب اسپری کنیم . وقتی که پیتزاها آماده شدن در حد چند ثانیه گریل را روشن می کنیم تا روی پیتزاها هم کمی برشته شود.




What is normal? Depends what you want to do

2810
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792