2777
2789
عنوان

خواستگاره پرو😒💩

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 29 پست
حالت خوبه؟ من دارم میگم مرتیکه از الان انقدر روت عیب میذاره پس فردا برین سر خونه زندگیتون پیرت میکنه

دقیقا ولی میخوام بیاد خواستگاری بعدش بگم نه

به کسی تکیه نمیکرد از زیر آوار ماندن دوباره هراس داشت⛓
والا ردش کن بره عزیزم. منم شوهرم پسرخالمه نامزد که بودیم میگفت کاش بری باشگاه کمرت باریک بشه سینه ها ...

هرجوووووری ک باشی باید ایراد بگیرن دقیقا اگه یچیزی از خودش بگم بدش میاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا ولی میخوام بیاد خواستگاری بعدش بگم نه

مگه لاغر بودن چشه که هی اصرار میکنه زود چاق شی . یعنی داره میفهمونه که فقط برای جسم میخوام باهات باشم و اعتماد به نفستو قطعا تحت تاثیر قرار داده . کار خوبی میکنی ردش میکنی .

هر لایک یه لعنت پس کله اکس خیانتکارم
من اصلا مشکلی ندارم یکم لاغرم فقد

کور که نیس اگه خیلی مشکل داره با لاغری ، دختر تپل کم نداریم ک

🎗هیچ گلی نمیتونه خودشو بو کنه ، هیچ کتابی ام نمیتونه خودشو بخونه و خب توام مشکلت همینه که نمیتونی خودتو ببینی ؛ که چقدر کاملی♥️💫
مگه لاغر بودن چشه که هی اصرار میکنه زود چاق شی . یعنی داره میفهمونه که فقط برای جسم میخوام باهات باش ...

شاید باورت نشه بجا اینکه خوشحال باشم ناراحتم ببخشید ولی ریده تو اعتماد ب نفسم

کور که نیس اگه خیلی مشکل داره با لاغری ، دختر تپل کم نداریم ک

داشت میگف مامانم گفته بهش نگو لاغری زشته بعد گف من ب مامانم گفتم میگم چون میخوام زنم بشه اگ نمیخاستم میگفتم اصن نمیخوام یا دیشب میگف عروسی بگیریم یا ماشین راجب همه چی حرف میزنه

داشت میگف مامانم گفته بهش نگو لاغری زشته بعد گف من ب مامانم گفتم میگم چون میخوام زنم بشه اگ نمیخاستم ...

😂😂خدایی این خیلی پرروئه.... بدم میاددددد از این پسراا

🎗هیچ گلی نمیتونه خودشو بو کنه ، هیچ کتابی ام نمیتونه خودشو بخونه و خب توام مشکلت همینه که نمیتونی خودتو ببینی ؛ که چقدر کاملی♥️💫
داشت میگف مامانم گفته بهش نگو لاغری زشته بعد گف من ب مامانم گفتم میگم چون میخوام زنم بشه اگ نمیخاستم ...

اختلاف سنی تون چندساله؟ چندسالشه اون

هرجوووووری ک باشی باید ایراد بگیرن دقیقا اگه یچیزی از خودش بگم بدش میاد

نه والا عزیزم مرد اگه زنش از ته دل بخاد هيچوقت دل زنشو بخاطره چنتا ایراد جزئی نمی شکنه. نمونش جاریم قدش خیلی کوتاهه صورتش جای عمیق جوش داره شوهرش خیلی ازش سرتره بااینحال مادرشوهرم از زنش ایراد می‌گیره برادرشوهرم دادوبیداد راه میندازه که زنم از تمام عروسات قشنگتره اجازه نمیده کسی دربارش حرف بزنه

من 22 اون 32 

عزیزم از کسی بشنو ک مثل شما اختلاف سنیش ۱۰ساله

قبول نکن بخدا افسرده و پیر میشی

اونقد حرفا و کاراشو بهت تحمیل میکنه،اصلا حرفاتو قبول نمیکنه حتی ب حرفات گوش نمیده چون احساس میکنه بچه‌ای و حالیت نیست

هر کی ک میگه نه ب شخصس فرق داره،بخدا فرقی نداره همش این میشه

نه والا عزیزم مرد اگه زنش از ته دل بخاد هيچوقت دل زنشو بخاطره چنتا ایراد جزئی نمی شکنه. نمونش جاریم ...

وای  خوشبحالش معلومه دوستش داره دقیقا اگههههه بخواد همینجوریه

وای  خوشبحالش معلومه دوستش داره دقیقا اگههههه بخواد همینجوریه

واقعا خوشبحالش تمام ۹ ماهه بارداری شو نزاشت حتی یه لیوان بلند کنه حتی آشپزی روهم خودش انجام میداد بعد من مدام تو دعوا کردن و ناراحتی با شوهرم بخاطره اینکه به خودم نمیرسم شکم زدم صورتم آرایش نداره باب میل شوهرم نیستم 😒