2777
2789
عنوان

چرا تاپیکم تعطیل شد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 27 پست
بخدا این سوالو از مامانمم روم نشد بپرسم و اون به عنوان راز اینو به من گفته بعد همش میگه دوستت دارم ...

یعتی چی دوستت دارم؟پس گرایشش چرا اونطوریه

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
آخه این چ سوالیه اگه خواستگار شماس چطور تمایل به همجنس خودش داره اینجوری باید خواستگار داداشت باشه ن ...

اره واقعا منم تعجبم تو اینه 

چطور منو دوست داره!

همیشه هم میگه موهاتو پسرونه کوتاه کن و.. 😐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم از دوستداشتنی که میگه شک کردم که واقعی باشه💔🙃

با این ادم به مشکل برمیخوری 

چون هیچ ادمی بی دلیل نمیاد بگه من فلان گرایشو دارم اگر گفته پس حتما مشکلی هست

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
اخه این دودل شدن داره؟ اگه میخوایی زندگی کنی که این بدردت نمیخوره وقتی گرایش جتس مخالف نداره

مثلا میگه بدش از بغل کردن من میاد

خیلی رفتاراش عجیبه😐یه مدت هم با یه پسر دوست بوده به معنی زشت.💔

مثلا میگه بدش از بغل کردن من میاد خیلی رفتاراش عجیبه😐یه مدت هم با یه پسر دوست بوده به معنی زشت.💔

عزیزم این سوال کردن نداره

تو راجبش حتی نباید فکر کنی

اون ادم اگه باتو ازدولج کنه جفتتون از نظر روحی اسیب میبینید

اون گراییش همونه

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

عزیزم این سوال کردن نداره تو راجبش حتی نباید فکر کنی اون ادم اگه باتو ازدولج کنه جفتتون از نظر روح ...

من خیلی احساسی ام ولی اون زیاد احساسی انگار به من نداره و فقط تظاهر میکنه

اگه یه ماه باهاش قهر باشم من از دوریش طاقت نمیارم ولی اون عین خیالش نیست🙃

توکل بر خدا ببینم چطوری میتونم کلا بیخیالش شم

خیلیی ممنونم بابت راهنماییت☺️❤🌸

من خیلی احساسی ام ولی اون زیاد احساسی انگار به من نداره و فقط تظاهر میکنه اگه یه ماه باهاش قهر باشم ...

باید بتونی عزیزم الان دل کندن راحت تره تا بعد ازدواج و با هزارجور مشکل که برات پیش میاد

فداتشم خوشبخت باشی😘❤

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

باید بتونی عزیزم الان دل کندن راحت تره تا بعد ازدواج و با هزارجور مشکل که برات پیش میاد فداتشم خوشب ...

قربونت بشم عزیزم☺️❤

انشالله همیشه سلامت و تندرست باشی❤