با سلام به تمامی دوستان عزیز،
بنده به مدت یک ماه درگیر ساس بودم، به طبیعت رفته بودم و گویا ساسی رو با خود به اتاقم اوردم.
تختم ام دی اف هستش و چندین لایه تشک داشت و این ساس به اخرین لایه رفته بود و اونجا تخم گذاری کرده بود.
اوایل اصلا متوجه حضورش نشدم، اولین نیش هارو که روی بدنم دیدم گمان کردم پشه هستش چون بین اعضای خانواده من کسی بودم که بیشترین نیش هارو از جانب پشه دریافت میکرد😁
رفته رفته این نیش ها بیشتر شد(در قسمت های بازو، آرنج و ساق پا) و پدرم گمان کرد که کهیر هستش و به دو تا دکتر پوست مراجعه کردم اما طبیعتا که درمان ها بی اثر بودن چون هیچ کهیری در کار نبود!
یک شب کش سرم از بالای تخت افتاد گوشه تخت و چراغ قوه گوشی رو روشن کردم که بردارم و دیدم سه تا سوسک کوچیک روی ملافه هستش و به لطف وسواس شدیدم به حشرات سریعا از جام بلند شدم و تشک هارو برداشتم و دیدم بله! کنار درز اخرین تشک ۷ ساس زنده و مقداری تخم و فضولات وجود داره.
اوایل هیچکدوم از اعضای خانواده نمیدونستیم ساس چیه و گمان کردیم کنه یا کک هستش.
پدرم چندین سال هستش که از سمِ کامِن استفاده میکنه به شدت راضی هستش برای دفع انواع حشرات و خزنده مانند مارمولک.
شب نخست با کامن سم پاشی کرد و بعد سه شب که رفتم تو اتاقم بخوابم سه تا ساس دیگه مشاهده کردم.
حسابی در اینترنت جست و جو کردم تا متوجه شدم این حشره ساس هستش و گویا بسیار جان سخت هستش و دفع آن طاقت فرساست.
در اولین قدم، تشک هارو به تشک شویی سپردیم و بعد از شست و شوی آن، اونها رو رایگان واگذار کردیم(البته با ذکر اینکه قبلا ساس داشتن)
ملافه هارو با دمای شصت درجه ماشین لباسشویی دوبار شستیم و بالش هارو نیز به خشک شویی دادیم.
در دومین قدم، تک تک اجزای تخت رو باز کرده و حسابی سم زدیم به طوری که سم از تک تک جاها جاری شده بود.
جاهایی از کاغذ دیواری که باز شده بود رو سم پاشی کردیم و با چسب رازی بستیم. درز درب بالکن اتاق رو با چسب آکواریوم بستیم و تک تک نقاط اتاق اعم از چین پرده ها، گوشه اتاق، کمد لباس و هرچیزی رو سم کامن زدیم.
اما خب همچنان دلم راضی نبود، بنابراین دریچه کولر اتاق رو بستم، درب بالکن رو چفت کردم و ۴ عدد قرص برنج در یک اتاق ۸ متری گذاشتم(باید در لیوان یک بار مصرف یا روی دستمال کاغذی گذاشته بشه تا جایی آلوده نشه( سریعا از اتاق بیرون اومدم و درب اتاق و منافذ بازش رو با چسب نواری پهن پوشوندم.
قرص برنج خطرات زیادی داره و باید مطمئن باشید که کسی در معرض استنشاق هوای اون نیست یا از جایی به بیرون درز نمیکنه چون خطر مرگ رو به همراه داره.
بعد از پنج روز درب اتاق رو باز کرده، با چندین لایه ماسک وارد اتاق شدم و سریعا قرص برنج ها که پودر شده بودند رو داخل پلاستیک گذاشتم و گره زدم و دوباره در چندین لایه پلاستیک دیگر قرار دادم چون بسیار سمی هستش.
دریچه های کولر بقیه نقاط خونه رو بستم، برای اتاق رو باز کردم و پس از باز کردن درب بالکن، گذاشتم به مدت ۷ ساعت باد کولر هوای سمی رو از اتاق بیرون ببره
الان ده روزی هستش که به اتاقم برگشتم و خداروشکر هیچ چیزی دیگه وجود نداره.
نکاتی که باید دقت کنید اینه که در مدت دفع ساس باید بسیار وسواسی و نکته بین عمل کنید و تک تک نقاط خونه حتی اگر الوده نیستن رو سم پاشی کنید.
توصیه من به دوستانی که درگیر این معضل هستن واقعا همین سمِ کامِن و قرص برنج هستش البته اگر شرایطش رو دارید، احتیاطات بسیار زیادی رو ملزم هستش استفاده از سم و قرص برنج!
اگر کل خونه تون آلوده شده، بهتره قبل از متحمل شدن هزینه های گزاف برای تغییر وسایل یا شرکت های سمپاشی یا حتی گرفتن دعا و جمبل برای از بین بردن ساس(😳)، خودتون دست به کار بشید.
معمولا خیلی از شرکت های سمپاشی از همین قرص برنج استفاده میکنن و بهترین راه برای خونه ای که آلوده شده این هستش که یک فرد ماهر براتون قرص های برنج رو بذاره و خونه باید خالی از سکنه بشه.
تو این مدت حواستون باشه کسی به منزلتون نیاد یا شما با لباس هایی با احتمال الودگی به ساس جایی نرید تا فرد دیگری مبتلا نشه.
*اگر فرزند کوچک یا حیوان خانگی دارید بسیار مراقب باشید تا وارد فضاهای سم پاشی شده حداقل به مدت دو هفته نشوند.
*استفاده از قرص به دلیل ریسک بالای اون انتخابی هستش و هیچ بایدی وجود نداره و خود سم کامن کفایت میکنه چون خانمی گفته بود بعد از یک ماه، هفته ای دوبار سم پاشی، از شر ساس ها راحت شده بود(روی بسته بندی خود سم نیز نوشته شده که برای دفع کک، کنه و ساس کاربرد داره)
با امید به خدا و توکل به پشتکارتون، امیدوارم اگر کسی به این معضل مبتلا هستش هرچه زودتر بتونه رفعش کنه.
سلامت و موفق باشید.