2777
2789
عنوان

دفع حتمی ساس!

44059 بازدید | 32 پست

با سلام به تمامی دوستان عزیز،

بنده به مدت یک ماه درگیر ساس بودم، به طبیعت رفته بودم و گویا ساسی رو با خود به اتاقم اوردم.

تختم ام دی اف هستش و چندین لایه تشک داشت و این ساس به اخرین لایه رفته بود و اونجا تخم گذاری کرده بود.

اوایل اصلا متوجه حضورش نشدم، اولین نیش هارو که روی بدنم دیدم گمان کردم پشه هستش چون بین اعضای خانواده من کسی بودم که بیشترین نیش هارو از جانب پشه دریافت میکرد😁

رفته رفته این نیش ها بیشتر شد(در قسمت های بازو، آرنج و ساق پا) و پدرم گمان کرد که کهیر هستش و به دو تا دکتر پوست مراجعه کردم اما طبیعتا که درمان ها بی اثر بودن چون هیچ کهیری در کار نبود!

یک شب کش سرم از بالای تخت افتاد گوشه تخت و چراغ قوه گوشی رو روشن کردم که بردارم و دیدم سه تا سوسک کوچیک روی ملافه هستش و به لطف وسواس شدیدم به حشرات سریعا از جام بلند شدم و تشک هارو برداشتم و دیدم بله! کنار درز اخرین تشک ۷ ساس زنده و مقداری تخم و فضولات وجود داره.

اوایل هیچکدوم از اعضای خانواده نمیدونستیم ساس چیه و گمان کردیم کنه یا کک هستش.

پدرم چندین سال هستش که از سمِ کامِن استفاده میکنه به شدت راضی هستش برای دفع انواع حشرات و خزنده مانند مارمولک.

شب نخست با کامن سم پاشی کرد و بعد سه شب که رفتم تو اتاقم بخوابم سه تا ساس دیگه مشاهده کردم.

حسابی در اینترنت جست و جو کردم تا متوجه شدم این حشره ساس هستش و گویا بسیار جان سخت هستش و دفع آن طاقت فرساست.

در اولین قدم، تشک هارو به تشک شویی سپردیم و بعد از شست و شوی آن، اونها رو رایگان واگذار کردیم(البته با ذکر اینکه قبلا ساس داشتن)

ملافه هارو با دمای شصت درجه ماشین لباسشویی دوبار شستیم و بالش هارو نیز به خشک شویی دادیم.

در دومین قدم، تک تک اجزای تخت رو باز کرده و حسابی سم زدیم به طوری که سم از تک تک جاها جاری شده بود.

جاهایی از کاغذ دیواری که باز شده بود رو سم پاشی کردیم و با چسب رازی بستیم. درز درب بالکن اتاق رو با چسب آکواریوم بستیم و تک تک نقاط اتاق اعم از چین پرده ها، گوشه اتاق، کمد لباس و هرچیزی رو سم کامن زدیم.

اما خب همچنان دلم راضی نبود، بنابراین دریچه کولر اتاق رو بستم، درب بالکن رو چفت کردم و ۴ عدد قرص برنج در یک اتاق ۸ متری گذاشتم(باید در لیوان یک بار مصرف یا روی دستمال کاغذی گذاشته بشه تا جایی آلوده نشه( سریعا از اتاق بیرون اومدم و درب اتاق و منافذ بازش رو با چسب نواری پهن پوشوندم.

قرص برنج خطرات زیادی داره و باید مطمئن باشید که کسی در معرض استنشاق هوای اون نیست یا از جایی به بیرون درز نمیکنه چون خطر مرگ رو به همراه داره.

بعد از پنج روز درب اتاق رو باز کرده، با چندین لایه ماسک وارد اتاق شدم و سریعا قرص برنج ها که پودر شده بودند رو داخل پلاستیک گذاشتم و گره زدم و دوباره در چندین لایه پلاستیک دیگر قرار دادم چون بسیار سمی هستش.

دریچه های کولر بقیه نقاط خونه رو بستم، برای اتاق رو باز کردم و پس از باز کردن درب بالکن، گذاشتم به مدت ۷ ساعت باد کولر هوای سمی رو از اتاق بیرون ببره

الان ده روزی هستش که به اتاقم برگشتم و خداروشکر هیچ چیزی دیگه وجود نداره.

نکاتی که باید دقت کنید اینه که در مدت دفع ساس باید بسیار وسواسی و نکته بین عمل کنید و تک تک نقاط خونه حتی اگر الوده نیستن رو سم پاشی کنید.

توصیه من به دوستانی که درگیر این معضل هستن واقعا همین سمِ کامِن و قرص برنج هستش البته اگر شرایطش رو دارید، احتیاطات بسیار زیادی رو ملزم هستش استفاده از سم و قرص برنج!

اگر کل خونه تون آلوده شده، بهتره قبل از متحمل شدن هزینه های گزاف برای تغییر وسایل یا شرکت های سمپاشی یا حتی گرفتن دعا و جمبل برای از بین بردن ساس(😳)، خودتون دست به کار بشید.

معمولا خیلی از شرکت های سمپاشی از همین قرص برنج استفاده میکنن و بهترین راه برای خونه ای که آلوده شده این هستش که یک فرد ماهر براتون قرص های برنج رو بذاره و خونه باید خالی از سکنه بشه.

تو این مدت حواستون باشه کسی به منزلتون نیاد یا شما با لباس هایی با احتمال الودگی به ساس جایی نرید تا فرد دیگری مبتلا نشه.

*اگر فرزند کوچک یا حیوان خانگی دارید بسیار مراقب باشید تا وارد فضاهای سم پاشی شده حداقل به مدت دو هفته نشوند.

*استفاده از قرص به دلیل ریسک بالای اون انتخابی هستش و هیچ بایدی وجود نداره و خود سم کامن کفایت میکنه چون خانمی گفته بود بعد از یک ماه، هفته ای دوبار سم پاشی، از شر ساس ها راحت شده بود(روی بسته بندی خود سم نیز نوشته شده که برای دفع کک، کنه و ساس کاربرد داره)

با امید به خدا و توکل به پشتکارتون، امیدوارم اگر کسی به این معضل مبتلا هستش هرچه زودتر بتونه رفعش کنه.

سلامت و موفق باشید.

honey_cake2023  

در روبیکا 

دختری که نیاز داره به حمایت ما اگه روبیکا دارید لطفا فالوش کنید و پست هاشو لایک کنید شاید لایک کردن فقط ۲ یا ۳ دقیقه وقت مارو بگیره ولی باعث شاد شدن و انرژی گرفتن یک فرد دیگه میشه.

به درخواست خودتون ۵ فالو بک هم داده میشه

استاتر جان از شما خیلی خیلی خیلی خیلی معذرت میخوام که تو تاپیک‌شما مطرح کردم چون یک دختر نیاز داره به لایک و فالو های ما تا حمایت بشه متشکرم از

سلام بارانا هسدم>✌🏻 عشق‌ رو با تموم سلول های بدنم درک کردم‌چطور میتونی به اونی که بهتون وفاداره خیانت کنید؟1401/9/19‌ زندگیم با وجودت به طور قشنگی تغییر کرد من شدم اون دختری که تو خواستیمن تشنه محبتاتم.تشنه شنیدن خنده هات.تشنه جان‌دل گفتنات.تشنه شنیدن صدات.تشنه دیدن چهره‌ات.  عشق"خیلی فراتر از این حرفاست در کنار همچی انقدر خاطره و زیبایی داره که از نظر من قابل بیان نیست به طور قشنگی تغییر کردیم💌❕️اونی که فراموشش کردی عشقت نبود🫂🙂
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من مامانمینا اسباب کشی کردن دو هفتس خونه از قبل ساس داشته 

خیلی زیادن 

تو اتاق پذیرایی هستن 

اول با سوسک اشتباه گرفتن 

چیکار کنن؟ 

با روش شما همشون از بین میره 

آخه خونه بزرگه

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
بیشتر ببینید
من مامانمینا اسباب کشی کردن دو هفتس خونه از قبل ساس داشته  خیلی زیادن  تو اتاق پذیرایی ه ...

حتما با سم پاش یا شرکت سم پاشی هماهنگ کنند، محیط بزرگتر خیلی خطرناک تر میشه برای قرص برنج، معمولا بسیاری از شرکت های سم پاشی از قرص برنج استفاده میکنن، یحتمل بالای ۵۰ عدد قرص استفاده بشه ولی طی ده روزی همشون از بین میرن، اما قبل از اون حتما توصیه کنید سم کامن رو همه جای خونه از تک تک درز های وسایل گرفته تا گوشه دیوار ها رو آغشته به سم کنن، جوری که سم به صورت آب جاری بشه

بوی این سم بعد از سه ساعت خیلی کمتر میشه و درصد بالایی از ساس هارو میکشه، اگر با همین سم به سم پاشی ادامه بدن به مدت دو بار در هفته و در تک تک نقاط، تخم های ساس هم از بین میرن

و اگر نشد، اخرین و قطعی ترین راه حل قرص برنج هستش که پیشنهاد میکنم توسط فرد خبره در این زمینه انجام بشه.

حتما با سم پاش یا شرکت سم پاشی هماهنگ کنند، محیط بزرگتر خیلی خطرناک تر میشه برای قرص برنج، معمولا بس ...

سلام عزیزم من دیشب به حشره شبیه ساس دیدم...روی فرش. امروز میخوام ببرم جایی نشون بدم ببینم ساسه؟؟سه هفته پیش که از طبیعت امدم، شبش ۶تا گزیدگی شدید و متورم و قرررمز داشتم. َحالا نمیدونم از قبل  داشتیم...یا اونروز از طبیعت اوردم. بچه کوچیک دارم یعتی تمووم جاها رو سم بزنم؟ خیلی سخته.میگن تموم چوبیهارو باید بندازیم؟ اخه مگه میشه تواین گرونی؟ اونارو چجوری سم پاشی کنم؟ به اون کسی که میاد، بگم خودش انجام بده ؟ یا خودم باید سم پاشی کنم؟

بس حلقه زدم بر درو حرفی نشنیدم__من هیچ کَسم؟؟ یاکه دراین خانه کسی نیس؟🥺
حتما با سم پاش یا شرکت سم پاشی هماهنگ کنند، محیط بزرگتر خیلی خطرناک تر میشه برای قرص برنج، معمولا بس ...

و اینکه بعد اینکه کل پرده هارو همه چیزو سم زدیم باید اوناروهم بدیم خشکشویی؟

ممنون اگر زودتر جواب بدی. امشب اصلا نخوابیدم. نگرانم راستی چند روز باید خونرو ترک کنبم؟ اگر سم  کامن زدم چند روز؟ قرص برنج چند روز؟

ممنون اگر زودتر جواب بدی. امشب اصلا نخوابیدم. نگرانم راستی چند روز باید خونرو ترک کنبم؟ اگر سم   ...

سلام عزیزدل، مشکلی پیش اومده بود برای حساب کاربریم

تک تک نقاط، جاهایی که حتی عقل جن هم نمیرسه رو با دست و دل باز سم پاشی کنید، سم باید جاری بشه

من حتی تا سوراخ های صندلی ناهارخوری رو زدم

و خیر، اگر حاد نشه مشکل ساس، نیازی به دور ریختن وسایل نیست.

بعد از سم پاشی کامن، اگر میخواید قرص برنج بذارید، بسته به متراژ خونتون باید بین هر ۵ متر، یک عدد قرص برنج تو لیوان یکبار مصرف بریزید، تمام سوراخ ها، کانال کولر، پریز برق، درزهای اتاق و در اخر درز درب خونه رو با چسب پهن بپوشونید، بحث قرص برنج بسیار خطرناکه و احتیاط زیادی رو میطلبه

پنج الی ده روز برای قرص برنج کافیه، کسی که وارد خونه میشه تا قرص رو برداره، بهتره یک ماسک شیمیایی یا حداقل چندین لایه دستمال و ماسک داشته باشه، حتما دو سه لایه دستکش داشته باشه و هرچه سریع قرص هارو درون دو کیسه بریزه و گره بزنه و حتما به شهرداری یا رفتگران ماشین شهرداری تحویل بدید

تمام پنجره ها باز بشه و دوباره درب خونه بسته بشه و حداقل ۸ ساعت وقت بدید هوای داخل خونه بیرون بره

سلام عزیزم

برای من خیلی کمه ساس ها

از کجا باید سمپاش پیدا کنیم

شرکتهاش کجا هستن؟

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   

سسلام گلم ما یکماهی ساس داره خونمون نمیدونم چکارکنم از طبقه همسایه مون اومده ..اسپری کامنت سمپاشی شوهرم کرد ولی از بین نمیرن 😔😔😔کم بیش باز پیدا میشن ..برا راه قطعی ش باید چکار کرد میشه لطف کنین بگین خیرببینین

یا رب نظر توبر نگردد
سسلام گلم ما یکماهی ساس داره خونمون نمیدونم چکارکنم از طبقه همسایه مون اومده ..اسپری کامنت سمپاشی شو ...

سمپاشی تهران تخصصی کارش سمپاشی ساسه 

سمپاشی مایع و هم گاز رو باهم انجام می ده. اگه درگیریتون کم باشه با یه مرحله اگه نه با دومرحله حتما ریشه کن میکنن. شمارشون رو میذارم براتون از اشناهامون و مطمئن میگم بهت باهاش کار کن جواب گرفتی بیا اینجا کامنت بذار بقیه هم استفاده کنن

09124868662