2777
2789
عنوان

ازمایش ماه پنجم بارداری

171 بازدید | 10 پست

سلام خانماا من چندوقت پیش رفتم پیش دکترم برا ازمایش نوشت گف ده پنج برو انجام بده گفتم چ ازمایشه گفت خون ولی نگف چیارو چک میکنه 

اونایی ک انجام دادن لطفا بگین چیو بررسی میکنن و هزینه ازمایش چقدره؟

من ماه 5 هیچ آزمایشی نداشتم 

قبلا چکاب نرفته بودی مگه 

چکاب کلی ک بر تیروئید و قند و ایناس؟ 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ماه 5 هیچ آزمایشی نداشتم  قبلا چکاب نرفته بودی مگه  چکاب کلی ک بر تیروئید و قند و این ...

چرا وقتی باردار شدم اولین چیز ک دکتر نوشت چکاپ کامل بود

منم احتمال میدم اینم چکاپ کامل باشه برا تیروئید چون ازمایش ادرارم داخلشه 

چون بهداشتم رفتم برام گف ماه پنجم برو ازمایش بده دکترم ک رفتم ازمایش برام ثبت کرد

احتمالا چکاپه منم تازه دارم میرم ماه 5انجام دادم برای کمبود اهن وعفونت واچ ای وی ووینامینا وایناس نگران نباش منم برچسبای ازمایشو دیدم دلم هری ریخت یه طومار بود 🤦‍♀️😂جوابشم اومد همش ستاره دار شوهرمم هی غرمیزد 😂😂😂ولی رفتم دکتردید گف وینامین اینام کمه برام قرص شربت نوشت

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
چرا وقتی باردار شدم اولین چیز ک دکتر نوشت چکاپ کامل بود منم احتمال میدم اینم چکاپ کامل باشه برا تیر ...

خوب ادرارم داری صددرصد چکاپه منم داشتم ازمایش ادرار

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
احتمالا چکاپه منم تازه دارم میرم ماه 5انجام دادم برای کمبود اهن وعفونت واچ ای وی ووینامینا وایناس نگ ...

خب خداروشکر فقط مسکل ویتامین بود

چنتا از اون لولهارو پر کردی؟؟

واای خدا من دیگ خونی ندارم😂😂😂سلفری ک انجام دادم شیشتا لوله پرکرد دیگ داشتم ضعف میکردم 

احتمالا چکاپه منم تازه دارم میرم ماه 5انجام دادم برای کمبود اهن وعفونت واچ ای وی ووینامینا وایناس نگ ...

هزینه چقد ورداشت برات

من ماه اول بارداری چکاپ کامل انجام دادم یه تومن بود با بیمه ۸۰۰شد الانم همونقدره یا بیشترشده

ببخش بهت پیام دادم نتونستم اسمتو تگ کنم ♥️🙏🏻خوشحال میشم بیاین ضرر نمیکنی🌸🌸🌸

فیلمو عکس غذاهام با دستور

ترفند خونه داری و فیلماش

تربیت فرزند تجربم و بازی♥️

عکسها و سوالای شما

چالش و رای گیری برنده چالش بعدو میزاره✅ 💓

پنجشنبه ها معرفی ماسک صورت🌺

https://eitaa.com/rozmareham

لینکو نگه دار بعد باز کردن بزن

تاپیک اوتیسم و تاخیر گفتار و تجربم رو بخون شاید بدردت بخوره