2777
2789
من چادریم  ارتباطیم باکسی ندارم  نمازم سروقته  اما چله حق شناس نائب میخواد ندارم&n ...

من نائبت میشم عزیزم، شروع کن و توکلت به خدا باشه 

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

يعنی اگه از دستش بدی حالت سرشار از احساس خوب میشه؟؟

نه ببین من میدونم اون ادم ومن شاید قسمت هم نباشیم اما دارم میگم من وابسته اش نشدم چون که زیادم نمیبینمش که وابسته اش بشم الان دوماهع ندیدمش اما وقتی بهش فک میکنم کلی حس خوب میگیرم 

من نائبت میشم عزیزم، شروع کن و توکلت به خدا باشه 

مرسی عزیزم میدونی به اسی ام گفتم اصلا دلم نمیرعه برا انجامش میگم اینم مثل بقیه اینهمه سر اونا زحمت وزجر کشیدم اخرشم هیچی نشد 

تروخدا دعاکنید برام اگر این اقا قسمته من بهم نزدیک کنه ازدواج کنیم نیست اگر که مهرش برعه اون ادم اصلی زندگیم بیاد 🙏😭😭

مرسی عزیزم میدونی به اسی ام گفتم اصلا دلم نمیرعه برا انجامش میگم اینم مثل بقیه اینهمه سر اونا زحمت و ...

ان شاءالله عزیزم، لایق باشم برات دعا میکنم حتما ولی گلم دعا که میکنی از شرایط اجابتش اینه که به روا شدنش مطمئن باشی گلم. هر دعایی میکنی مطمئن باش که اگر خیرت باشه برآورده میشه.

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  

[QUOTE=301553807]ان شاءالله عزیزم، لایق باشم برات دعا میکنم حتما ولی گلم دعا که میکنی از شرایط اجابتش اینه که به روا 

عزیزم فدات بشم ♥️چشم حتما به توصیتون گوش میکنم شمام دعام کنید که تا اخر محرم مشکلم حل بشه نذرمو ادا کنم دیگه واقعا کشش ندارم

[QUOTE=301553807]ان شاءالله عزیزم، لایق باشم برات دعا میکنم حتما ولی گلم دعا که میکنی از شرایط اجابت ...

حتما عزیزم، ان شاءالله لایق باشم. الهی اگر خیره خدا با پایان ماه محرم و صفر و آغاز شادیها، دلتو شاد کنه عزیزم

یه سفر زیارت امام رضا برو به نیت شهید ابراهیم هادی تونستی هر لحظه تو حرم زیارت میکنی عبادت میکنی دعا ...

سلام از خدا بخواهید بحق زینب و عباس حاجت منم بده مشکلات منم حل بشه زود ازدواج کنم خواهش میکنم