2777
2789
ی مدت زیادی نماز استغفارخوندم خیلی زیاد اما هیچ گره ای باز نشد  با دوستم خوندیم اون چند سال پی ...

حتما از دل نخوندی. اگر تمام عمرت بشینی استغفار کنی ولی فقط زبانی باشه هیچ تاثیری نداره. از ته دلت استغفار کن ، در کنارش شکرگزاری هم بکن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی مدت زیادی نماز استغفارخوندم خیلی زیاد اما هیچ گره ای باز نشد  با دوستم خوندیم اون چند سال پی ...

نماز استغفار؟

ذکر استغفار بگو در طول روز با حال خوب هرچقدر تونستی خودتو اذیت نکن اگه میتونی بدون انتظار نتیجه بخونی دیگه چه بهتر

حتما از دل نخوندی. اگر تمام عمرت بشینی استغفار کنی ولی فقط زبانی باشه هیچ تاثیری نداره. از ته دلت اس ...

هعی بابا چه بگوییم که نگفته ام پیداس 

دعام کنید اگر این اقا مال من نیست مهرش برعه اون ادم اصلی من بیاد 😭😭😭

تو فک وفامیل ما زیاده بعدم مگه به سنه به نیازه به احساسه من خسته شدم از وابستگی وکلی چیز دیگه 

والا منم بیست سالم بود به شدت نیاز به ازدواج داشتم که از تنهایی دربیام محبت ببینم احترام عشق ولی بعد از دوازده سال از ازدواجم نه از تنهایی در اومدم نه محبت وعشق و احترامی که میخواستم ودیدم

نماز استغفار؟ ذکر استغفار بگو در طول روز با حال خوب هرچقدر تونستی خودتو اذیت نکن اگه میتونی بدون ان ...

میدونی دیگه دست ودلم نمیرعه براش اصلا حوصله ندارم مثل ی زندانی که اعدامه حکمش اعتراض میزنه ولی میدونه هیچی نمیشه شدم 

والا منم بیست سالم بود به شدت نیاز به ازدواج داشتم که از تنهایی دربیام محبت ببینم احترام عشق ولی بعد ...

خسته شدم از این تردید اگر این اقارو دوس نداشتم که راحت میشدم پسرع موقیعت خوبی داشت اما نتونستم یکی وبدبخت کنم

میدونی دیگه دست ودلم نمیرعه براش اصلا حوصله ندارم مثل ی زندانی که اعدامه حکمش اعتراض میزنه ولی میدون ...

چند سالته عزیزم؟

پشت سرهم چله و‌دعا نکن روحت خسته میشه 

منم یه یه مدت چسبیده بودم به یه خواسته ایی هرچی دعا میکردم جواب نمیگرفتم کلافه شدم الان یه مدت زدم بیخیالی عمرم گذشت لذتی نبردم از زندگی

چند سالته عزیزم؟ پشت سرهم چله و‌دعا نکن روحت خسته میشه  منم یه یه مدت چسبیده بودم به یه خواست ...

۲۳

پشت سرهم نگرفتم اما طی پنج سال همه اون چیزهایی که گفتن مجرب وامتحان کردم 

نشد خدا نخواست ونشد 

من ی شکست عشقی داشتم پدرم درومد فراموشش کنم 

نگاه میکنم میبینم چقدر راحت هیچ زندگی نکردم عصبی میشم

میدونید چندین ساله من از خدا میخوام ازدواج کنم  بعد جور نشد حالا علاقمند شدم به ی اقایی که حتی ...

نگو بدبخت گلم .ماهرچی سرمون میاد از افکارمونه

شما چون وابسته شدین نه عاشق براهمین بجا نزدیک‌شدن ازش دور میشی بسپارش بخدا  جورش میکنه....

چند سالته عزیزم؟ پشت سرهم چله و‌دعا نکن روحت خسته میشه  منم یه یه مدت چسبیده بودم به یه خواست ...

هرچی از هرکی شنیدم نذر کردم خوندم انجام دادم 

دعای مقاتل خوندم 

کن فیکون خوندم 

جعفر طیار خوندم 

زیارت عاشورا خوندم 

یاعلی گفتم 

خرما پخش کردم 

حلوا پختم 

و........

یعنی هرچی الان شما بگی من انجام دادم