2777
2789

تنها تفریحم برای زندگی همین بود  فیلم و سریال میدیدم فقط همین مونده بود خیلی ناراحت شدم واقعا دیگه از کجا فیلم هارو رایگان و با کیفیت ببینیم😭

:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

واقعا فیل.تر شد؟😭🥺

گند بزننن این زندگی رو تازه میخواستم ازش فیلم دان کنم

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی،  دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست!.
بیشتر ببینید
ببین از تلگرامم میتونی دانلود کنی 

تلگرام خودش فی‌لتره🙁

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی،  دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست!.
بیشتر ببینید

بلبل جان رایگان میزاشت؟؟

چشمانش اقیانوسی بود از هزاران ستاره و من گمشده ای در کهکشان بی انتهای چشمانش:)💙   پادشاه یونان گفت:ما برای شرافت میجنگیم و شما برای ثروت!  کوروش بزرگ: هرکس برای نداشته هایش میجنگد، ما برای ثروت و شما برای شرافت!!! و چه زیبا گفت کوروش:)))
بیشتر ببینید
قانونی چیه اونا همش سانسوره . این قانونی بود رایگان هم بود بدون نیاز ب دانلود

یعنی نت ام نمیخورد ؟؟؟

وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید وقتی ابد چشم تورا پیش از ازل می آفرید وقتی زمین ناز تورا در آسمان ها می کشید وقتی عطش طعم تورا با اشک هایم می چشید. من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی.  چیزی نمیدانم ازین دیوانگی و عاقلی.  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود. آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود   ( خداکنه باشی همیشه باشی ❤️🖇️)
بیشتر ببینید
منکه ی بار نصب کردم یه فیلم نگاه کردم هرچی جلو میبردم فقط صحنه داشت 🤐🤐🤐 حذف کردم کجاش خوب بوددد

خوب اون تقصیر اپلیکیشن نیست فیلمه اینجوری بوده خدبیش این بود فیلمارو سانسور نمیکرد

:)