2777
2789

وقتی یکی عاشق و وفاداره وقتی‌که یکی پای کسی که دوست داره میمونه وقتی‌که فراموش نمیکنه حتی سال‌ها دور باشه عشق تو دلش نمیمیره برای عشقش با عالم و آدم میجنگن بهش میگن عادی و نرمال نیست کمبود اعتماد و عزت به نفس داره تو افسردگی داره مشکل روانی داره و...

وقتی کسی عشقش را فراموش می‌کنه برای دوست داشتن نمی‌جنگنه سریع جایگزین می‌کنه پای عشقش نمیمونه همون آدما میگن عشق و دوست داشتن وجود نداره همه الکی میگن...

مجردم__شاغلم __نزدیک به ۳۰ سالگی__قصد ازدواج ندارم حداقل تا ۴ سال آینده __محبوب ترین فرزند پدرم__رفیق مادرم__خواهر و بالاسری دوتا داداش از خودم بزرگتر ولی مجردم __دارای یک خواهر و خواهرزاده (عکس پروفایلم عکس دوتایی با خواهرزادمه)__ به موسیقی و سینما علاقه دارم__خیلی انرژی دارم وجودم پر از انرژی و لبریز از دیوانگیه__ عاشق حیواناتم __از حشرات و خزندگان میترسم مخصوصا سوسک و مارمولک ببینم سکته را زدم__عاشق رنگ زرد و قرمزم ___زیاد روی پوششم حساس نیستم__ عاشق پارک های آبی و استخر یا هر محلی که بشه شنا کرد__عاشق عکاسیم همه جا فقط من نقش عکاس بازی می‌کنم__ اهل مسافرت و گردش___شب ها سرکار نباشم تا دیر وقت میرم دور دور و خوش گذرانی خیلی کم پیش میاد شب خونه بمونم__اصلا از تنهایی خوشم نمیاد__ اکیپ دوستانه ۱+۷ نفر کاملا پایه و دیونه از دوران مدرسه داریم که هنوز با همدیگه ایم اون بعلاوه یعنی یکی از ما فقط متاهله__عاشق هیجانم و خطر هیچ چیزی اندازه کارهای خطرناک و هیجانی حالمو خوب نمیکنه مثل سرعت،پرش از ارتفاع،چتر بازی __ خیلی ولخرج __هنوزم به نامحرم و محرم بودن به حفظ حریم فاصله با نامحرم معتقدم__تایپک زیاد میزنم در طول روز چون دوست دارم راجب همه چیز حرف بزنم و بنویسم

۹۵ درصد جامعه رو دسته دوم تشکیل میدن پس تعجبی نداره که بگیم عشق وجود نداره، اگرم وجود داشته باشه خیلی اندک و محدوده

زیرِ گُنبَدِ کَبُودً دوتآ عآشِق بًودَنُ و کُلًی حَسُودّ تقّصًیر هَمّون حَسودآ بّود کهً شُدًن یِکّی بُود و یِکّی نبُودّ️ .... وَلی بَعد تو رَفت تَمام ذوقَم بَرایِ حَرف زَدَن با هَر کَسی.!💔 کاش روزی بِرِسه که مَرگَمو با چِشای خودت بِبینی!..:) ️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ناراحت نشی واقعا،مگه رمان فهیمه رحیمی که ادم عاشق شه نرسه بمونه مای عشقش،داریم زندگی میکنیم او ...

آره دیدم و زیادم دیدم آدمای که عاشق شدن نرسیدن الان ۴۰ سال ۳۵ سال ۳۰ ساله هستن و مجردن

مجردم__شاغلم __نزدیک به ۳۰ سالگی__قصد ازدواج ندارم حداقل تا ۴ سال آینده __محبوب ترین فرزند پدرم__رفیق مادرم__خواهر و بالاسری دوتا داداش از خودم بزرگتر ولی مجردم __دارای یک خواهر و خواهرزاده (عکس پروفایلم عکس دوتایی با خواهرزادمه)__ به موسیقی و سینما علاقه دارم__خیلی انرژی دارم وجودم پر از انرژی و لبریز از دیوانگیه__ عاشق حیواناتم __از حشرات و خزندگان میترسم مخصوصا سوسک و مارمولک ببینم سکته را زدم__عاشق رنگ زرد و قرمزم ___زیاد روی پوششم حساس نیستم__ عاشق پارک های آبی و استخر یا هر محلی که بشه شنا کرد__عاشق عکاسیم همه جا فقط من نقش عکاس بازی می‌کنم__ اهل مسافرت و گردش___شب ها سرکار نباشم تا دیر وقت میرم دور دور و خوش گذرانی خیلی کم پیش میاد شب خونه بمونم__اصلا از تنهایی خوشم نمیاد__ اکیپ دوستانه ۱+۷ نفر کاملا پایه و دیونه از دوران مدرسه داریم که هنوز با همدیگه ایم اون بعلاوه یعنی یکی از ما فقط متاهله__عاشق هیجانم و خطر هیچ چیزی اندازه کارهای خطرناک و هیجانی حالمو خوب نمیکنه مثل سرعت،پرش از ارتفاع،چتر بازی __ خیلی ولخرج __هنوزم به نامحرم و محرم بودن به حفظ حریم فاصله با نامحرم معتقدم__تایپک زیاد میزنم در طول روز چون دوست دارم راجب همه چیز حرف بزنم و بنویسم
2803

خب راست میگن هردوشونم راس میگن

عشق اصلا وجود نداره

اینو منی میگم ک بارها با وجود حقارتایی ک بهم کرد پاش وایسادم

تهش دیدم اصلا عشق چی هست

دو سال عمرم الکی صرف ادمی شد ک اصلا منو نمیدید.

عشق# وجود نداره اون ی دوست داشتن سادست ک ب مرور از بین میره

اگ کسی پا فشاری کرد رو عشق بدون صدرصد مریزه روانیه همین یا ی ادمیه ک نمیتونه خودشو کنترل کنه.

شو باش

۹۵ درصد جامعه رو دسته دوم تشکیل میدن پس تعجبی نداره که بگیم عشق وجود نداره، اگرم وجود داشته باشه خیل ...

آخه بارها دیدم آدمای عاشق توسط جامعه شدیدا تحت فشار و تمسخر قرار میگیرن همه نوع مشکلی به اونا میچسبه توسط جامعه 

آخه بارها دیدم آدمای عاشق توسط جامعه شدیدا تحت فشار و تمسخر قرار میگیرن همه نوع مشکلی به اونا میچسبه ...

بله متاسفانه، چون عشق این روزا خیلی کمیاب شده، عشق واقعی و آدمای عاشق واقعی تعدادشون خیلی خیلی کمه، برای همینم اکثرا درکی از عشق ندارن و به علت نداشتن درک و فهم همچنین آدمایی رو مسخره میکنن

زیرِ گُنبَدِ کَبُودً دوتآ عآشِق بًودَنُ و کُلًی حَسُودّ تقّصًیر هَمّون حَسودآ بّود کهً شُدًن یِکّی بُود و یِکّی نبُودّ️ .... وَلی بَعد تو رَفت تَمام ذوقَم بَرایِ حَرف زَدَن با هَر کَسی.!💔 کاش روزی بِرِسه که مَرگَمو با چِشای خودت بِبینی!..:) ️ 

خب راست میگن هردوشونم راس میگن عشق اصلا وجود نداره اینو منی میگم ک بارها با وجود حقارتایی ک بهم کر ...

دیدید شما هم جز دسته دوم هستید که دسته اول را مسخره میکنید و بهشون تهمت میزنید در آخرم طلبکارید که عشق وجود نداره...من میبینم تو جامعه آدمای عاشق و عشق های واقعی شدیدا تحت فشار و تمسخر جامعه ان

2804
دیدید شما هم جز دسته دوم هستید که دسته اول را مسخره میکنید و بهشون تهمت میزنید در آخرم طلبکارید که ع ...

نه من جزوه دسته اول بودم مسیرشو طی کردم

عمرم،وقتم تلف شد

بعد ب گروه دوم پیوستم و نتیجه گرفتم همیشه اون چیزی ک میخام قرار نیست بشه

و انقد زمان و عمر ندارم بزار پای کسی ک بهم اهمیتی نمیده

حالا هرجور میخایی فک کن:)