2777
2789

من انجام دادم بی حس میکنن بی حسیش اونقدر زیاده که شبیه بیهوشیه.. لباس هم تنت هست فقط پشتش یه سوراخ کوچیک داره که اصلا دیده نمیشه چیزی

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
من انجام دادم بی حس میکنن بی حسیش اونقدر زیاده که شبیه بیهوشیه.. لباس هم تنت هست فقط پشتش یه سوراخ ک ...

اها مرسی که گفتی

خوبه اونحوری

۲۴ ساعت جامدات نخورگ خیلی سخته

با دو تا بچه کوچیک

من همینجوریش همیشه گشنم 🤣🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اها مرسی که گفتی خوبه اونحوری ۲۴ ساعت جامدات نخورگ خیلی سخته با دو تا بچه کوچیک من همینجوریش همی ...

مگه فقط همینو گفت؟ بهت پودر نداد؟ یه پودری هست برای کولونوسکوپی باید روز قبل بخوری تا کل روده پاک بشه یعنی همش دستشویی هستی و حتی من آخر شب فشارم افتاد.... 

حالا باز خوبه لباس رو گفتی یه دغدغه م کم شد

عزیزم .. ایشالا که خیره اصلا نگران نباش چون اصلا چیزی نمیفهمی که بخوای معذب بشی

عزیزم .. ایشالا که خیره اصلا نگران نباش چون اصلا چیزی نمیفهمی که بخوای معذب بشی

انشالله

مرسی عزیزم 😘😘😘

من دولتی نشد برم خصوصی میرم

تو دولتی رفتی؟ راحت بود؟

انشالله مرسی عزیزم 😘😘😘 من دولتی نشد برم خصوصی میرم تو دولتی رفتی؟ راحت بود؟

دولتی اصلا خوب نیست من خواهرم یه بار بیمارستان میلاد رفت بی حس نکردن گفتن بی حسی فقط برای بچه هاست و خیلی اذیت شد. منم خصوصی رفتم و خیلی راحت بود

2810