2777
2789
عنوان

بیاین درد دل

52 بازدید | 2 پست

دوستان لطفا بیاین حرفامو بشنوید نیاز دارم ،مادرشوهرم هرروز یه بهانه جدید داره کارش فقط شده ناله کردن پشت سر بچه هاش گوشی تلفن که زنگ میخوره باید منتظر ناله هاش باشم به قول خودش با من راحته میاد غیبت اون یکی بچشو پیش من میکنه به جاش الان شنیدم غیبت مارو هم پیش بقیه از روزی که شنیدم هرروز تو فکرم دیگه واقعا شورش دراومده نمیگم حق نداره یه جاهای حق داره ولی کارش شده ایراد گرفتن از عروس و پسر که اخرشم میفته گردن عروس تا امروزهرچی شنیدم گفتم باشه حق داره بیا انجام بدیم براش ولی دیگه تحملم تموم شده یه بهونشو که ازش میگیریم یه بهونه جدید جور میکنه نمیدونم بخدا دیگه باید چیکار کرد که انقد غر نزنه یه حرف خوش اگه از دهنش درمیاد پشتش با صدتا غر غر زهرمارمون میکنه خدا خودش صبر بده 

مثل مامان منه، باید فقط واگذار کنی، این جور افراد دورو هستن خیری هم نمیبینن از زندگی

مهربونه بخدا دلسوزشم گاهی بخاطر خیلی کارا ک نکردیم یا دوریم و بخاطر شرایط نشده میشینم واسش گریه میکنم اگ تنها بره بازار ناراحت میشم میگم صب کن ما بیایم میاد پیش من میگه اون یکی بچم اینجوری نیست بعد پشت سرما که بقولا راضی هست ازمون هم حرف میزنه میگه سر نمیزنه بچم با اینکه شوهرم تو چارپنج روزی که هستیم روزی دوسه بار سر میزنه اگه دیگه گرفتار باشه یه بار مادرشوهرو هرکاری کنی مادرشوهرع فک کنم اگه شاهد جداییمون باشع فقط خوشحال بشع 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید