2777
2789
عنوان

تورو خدا کمکم کنین دارم سکته میکنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6534 بازدید | 133 پست
بچش سوخت ...سال ۷۷ خونشون آتیش گرفته بود

خدایاااااا😭😭😭😭😭

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای قلبم داره تیر می‌کشه از ناراحتی از ته قلبم برات گریه کردم عزیزم چقد قشنگ بود 😔😔🥺🥺

فقط قیافش نبود که، هرکی میدیدش میگفت این بچه نابغه میشه تو تربیتش دقت کنین😭 شیرین کاریاشم که دیگه.... چی بگم خیلی داغونم

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....
فقط قیافش نبود که، هرکی میدیدش میگفت این بچه نابغه میشه تو تربیتش دقت کنین😭 شیرین کاریاشم که دیگه.. ...

بچت واقعا زیبا بود 

ما به اینجور آدما میگیم نمونسنی

یعنی ایقد زیباست که چشم زخم میزنن و توی دنیا نمیمونه

فقط قیافش نبود که، هرکی میدیدش میگفت این بچه نابغه میشه تو تربیتش دقت کنین😭 شیرین کاریاشم که دیگه.. ...

عزیزم بخدا خیلی ناراحت شدم خدا بهت صبر بده  تمام بدنم یغ زد از ناراحتی کاش عکسشو نمی‌دیدم🥺😔

الهی بمیرم، من یه سال با پسرم زندگی کردم و این حال و روزمه، مادرت که چند برابر من با داداشت زندگی کر ...

حتی یه دونه قند هم میخوره تا فاتحه نخونه رو اون قند از گلوش پایین نمیره ،هنوز گوشیش ،لباسای که نو خرید قرار شد بپوشه وقتی که خوب شه رو نگه داشتیم ،حتی لباسای که تنش لود رو نشستیم که بو تنش بمونه 😔😔😔،۱۸ سال بچتو بزرگ کن شب و روزتو باهاش بگذرون که  آخرش .....،هیچکاری از دست هیچکی بر نمیاد 

بچت واقعا زیبا بود  ما به اینجور آدما میگیم نمونسنی یعنی ایقد زیباست که چشم زخم میزنن و توی د ...

همه میگن چشم زخم زدن اینجوری شد، نمیدونم چی بگم هی میگن باید قران میخوندی و عکسشو اینستا نمیذاشتی و ... اخه مگه این همه ادم بچه بانمک دارن و این کارارو هم رعایت نمیکنن خدای نکرده بچشون طوری میشه

عزیزم بخدا خیلی ناراحت شدم خدا بهت صبر بده  تمام بدنم یغ زد از ناراحتی کاش عکسشو نمی‌دیدم🥺😔

شرمنده ناراحتتون کردم، دلم اونقدر سنگین و پره که نمیدونم کجا یکم خالیش کنم

حتی یه دونه قند هم میخوره تا فاتحه نخونه رو اون قند از گلوش پایین نمیره ،هنوز گوشیش ،لباسای که نو خر ...

واقعا سخته خیلی خیلی سخته😭😭😭 خدا به داد مامانت برسه😔

همه میگن چشم زخم زدن اینجوری شد، نمیدونم چی بگم هی میگن باید قران میخوندی و عکسشو اینستا نمیذاشتی و ...

نمیدونم واقعا ..فقط اینو میدونم چشم زخم و انرژی منفی سنگ رو آب میکنه

اینحور افراد باید مدام ۴ قل بخونن و اسفند و صدقه 

نمیدونم واقعا ..فقط اینو میدونم چشم زخم و انرژی منفی سنگ رو آب میکنه اینحور افراد باید مدام ۴ قل بخ ...

ملت مدام به من میگفتن بردیش بیرون این کارارو بکن من خاک بر سر اعتقاد نداشتم، یعنی چشم زخم رو در حد مریض شدن و اینا میدونستم نه تا این حد😭 خاک عالم تو سر من😭😭😭

ملت مدام به من میگفتن بردیش بیرون این کارارو بکن من خاک بر سر اعتقاد نداشتم، یعنی چشم زخم رو در حد م ...

عزیز چشم زخم خانواده جاری منو خوابوند سینه قبرستون 

جاریم با ۳ تا پسرش توی ماشین  تصادف کردن فوت شدن 

اینقدر توی چشم بود زندگیشون ...از قدیم گفتن نظربد سنگ رو آب میکنه 

در هر حال کار خدا شکر خدا 

فقط ازخدا میخوام آب سردی بریزه دلت آتیش دلت خنک بشه  چیکار میشه کرد دیگه خدا صبرت بده بحق امام حسین

2810