2777
2789
۱۷

تنهایی برو دکتر زنان بگو معاینه کنه ببینه مشخصه یا نه اگر نبود هیچ اگر بود یبار باهاش برنامه داشته باش که به مامانش انا بگه با من رابطه داشته صداش در نیارید میشه)؟ 

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
مقعد ربطی به بارداری نداره اما واقعا شما اینقدر عزت نفس ندارید که خانواده شوهرتوت شما رو ببره معاینه ...

من بخاطر اینکه به عشقم برسم هرکاری میکنم  پس نمیتونم چیزی بگم اگه مخالفت بکنم. نمیزارن زنش بشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تنهایی برو دکتر زنان بگو معاینه کنه ببینه مشخصه یا نه اگر نبود هیچ اگر بود یبار باهاش برنامه داشته ب ...

البته اگر یکبار بوده میشه اگر بیشتر بوده ممکنه مشخص بشه 

تنهایی برو دکتر زنان بگو معاینه کنه ببینه مشخصه یا نه اگر نبود هیچ اگر بود یبار باهاش برنامه داشته ب ...

نامزدم خودش   خبر داره از گذشتم ک چی به سرم اومد اون کنار اومد باهاش ولی اگه خانوادش بفهمن کنار نمیان

نامزدم خودش   خبر داره از گذشتم ک چی به سرم اومد اون کنار اومد باهاش ولی اگه خانوادش بفه ...

اگر یکبار بوده اصصصلا مشخص نمیشه قولت میدم

نامزدم خودش   خبر داره از گذشتم ک چی به سرم اومد اون کنار اومد باهاش ولی اگه خانوادش بفه ...

سنت کمه داری کلا خراب میکنی زندگیتو  به نامزدت نبایدمیگفتی بعد سرکوفت میشه برای خودت 

2810