2777
2789
عنوان

رژیم

145 بازدید | 19 پست

من دخترم قدم۱۷۲ وزنم ۸۶عه رژیم گرفته بودم مطمعن بودم باکالری شمار وورزش  ورژیم ک حساب کرده بودم اخرهفته باید ی کیلو کم میکردم اماالان وزن کردم انگار ن انگار حتی انگار ی نیم کیلو اضافه کردم😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم کالری شماری به نظر ساده میاد 

اما خیلیییییی چیزا مهمه که رعایت بشه

و درصورتی که جدی نگیرید وزن هم اضافه خواهید کرد...

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳
من همه چی میخورم منتها روزی۷۰۰تامیخوردم وحساب کردم هفته ای ی کیلو باید کم میکردم

مثلا چقدر میخوری چه چیزی می خوردی چه مقدار؟

دعا کنید برام یه صلوات بفرستید🤲😍 اللهم صل علی محمد و آل محمد 
مثلا چقدر میخوری چه چیزی می خوردی چه مقدار؟

هرچی ک توخونه پخته بشه ناهار مثلا برنج وخورشت میخوردم ب اندازه همون کالری ورزش میکنم شبم هرچی شام باشه میخورم مثلا امشب برنج ومرغ خوردم به میزان خوردنم شد۷۰۰تاکالری

هرچی ک توخونه پخته بشه ناهار مثلا برنج وخورشت میخوردم ب اندازه همون کالری ورزش میکنم شبم هرچی شام با ...

اگه دوست داری ادامه بده 

رژیم من فرق میکنه من برنج و نون نمبخوردم خیلی کم می‌خوردم 

مثلا برای غذا خوردن از بشقاب کوچیک و قاشق کوچیک استفاده میکنم و خیلی کم میخورم 

بیشتر خیار و کاهو سبزی بخور بدون و... نمک 

از نوشیدنی های چربی سوزی که خودم درست میکردم استفاده هم میکردم 

به هر حال رژیمم سخته

دعا کنید برام یه صلوات بفرستید🤲😍 اللهم صل علی محمد و آل محمد 
😐۴روز دیگ پریودمیشم ینی چی ترمیزنه میره ینی رژیموبهم میزنه؟

۴رور دیگه درسته 

قبل از پریود بدن آب رو حبس میکنه و وزن تا ۲کیلو بیشتر نمایش داده میشه 

هم آب هم خون ورن رو غیرواقعی نشون میده