2777
2789
آره  مامانم سبزه بود الان پوستش گندمی روشن شده🤭  سبزه بود و لک و اینا داشت  خرداد ...

عزیزم هستی میشه درخواست دوستسمو قبول کنی خیلی مهکه راجب پوست مامانت ک لیزر کرده چند تا سوال داشتم 

خدایا شکرت بخاطر نی نی سالم و صالح جذاب و زرنگ و باهوشی ک به من و شوهرم بخشیدی خدایا بی نهایت سپاسگزارم خدایا شکرت ک برامون معجزه کردی شکرت بخاطر این هدیه ی زیبات1403/1/17بهترین روز زندگیم روزی ک خبر باردار شدنم ب شوهرم دادم         
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم هستی میشه درخواست دوستسمو قبول کنی خیلی مهکه راجب پوست مامانت ک لیزر کرده چند تا سوال داشتم&nb ...

سلام عزیزم 

اون کاربریم رو درخواست لغو کاربری دادم تعلیقم 

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد گفتمش ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟! تحصیلات شغل و پولت هیچوقت یه روز صبح بیدار نمیشه تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه و بره به آرزوهات بچسب و تلاش کن برای رسیدن به رویاهات باور کن جنس مخالف جایی نمیره بقول ی بنده خدایی خودتو به اهدافت گره بزن👌🏻ک..ری ترین و تاکسیک ترین آدمایی که میشناسم لایکشون زیر همه پستای روانشناسی هست یادت نره که شخصیت آدم‌ها با چیزایی که از خودشون تعریف می‌کنن خیلی متفاوته همونطورکه برچسب روی شیشه‌ی مربا شبیه خود مربا نیست! شیر تو عاقبت کسیکه یروزی بهت حس ناکافی بودن داده که الان اعتماد به نفست پایین باشه ولی باور کن یه روزی آدم درستش اینقدر بهتون اعتماد به نفس میده که باورت نمیشه و میگی با منی؟ تنهایی بزرگت می‌کنه یادت نره هیچکس دوست تو نیست حتی پدر و مادرت خب؟! توی تاپیک های مهاجرت ، روانشناسی و کتاب تگم کنید لطفاً🥰
بیشتر ببینید
سلام عزیزم  اون کاربریم رو درخواست لغو کاربری دادم تعلیقم

عزیزم میشه بیشتر راجب این لیزر توضی بدین؟ هزینش چقدره؟ مامانتون کاملا راضی بودن از این لیزر؟ هشت ماه نور افتاب نخوره یعنی تا هشت ماه نباید بیرون اومد؟ یخورده زیاد نیست؟ من میخوام انجام بدم ولی خیلی میترسم

واقعا تاثیر داشت واسشون؟ قرص مصرف کردن با امپول زدن؟

بله گلم ولی عوارض داره

اونی که تو شکم مادرش قلبش تشکیل نشد و سقط شد زندگی رو‌ برد:))    (درخواست دوستی قبول نمیکنم ، آقایون در تاپیک هام شرکت نکنن ، تاپیک زدم نصیحت نمیخوام پس لطفاً نه اعصاب خودتونو خورد کنید نه اعصاب منو تا وقتی که خودم ازتون راهنمایی نخواستم اصلا به خودتون این اجازه رو ندید که نصیحتم کنید!دیگه سایت نمیام خدافظ)
بیشتر ببینید
عزیزم میشه بیشتر راجب این لیزر توضی بدین؟ هزینش چقدره؟ مامانتون کاملا راضی بودن از این لیزر؟ هشت ماه ...

سلام جانم 

لیزر co2 هستش که لایه کوچولو از پوست رو میسوزونن با دستگاه و میکنن تا پوست نو به سطح بیاد 

سی و پنج میلیون دو سه سال پیش عمل کرد 

آره بخاطر اینکه پوستش از سبزه شد گندمی روشن ولی خب کسی که پرستارتون میشه خیلی زیاد اذیت میشه 

چون معلم بود میرفت بیرون ولی با نقاب و کلاه و ضد آفتاب کامل 

خیلی رعایت کرد

اونی که تو شکم مادرش قلبش تشکیل نشد و سقط شد زندگی رو‌ برد:))    (درخواست دوستی قبول نمیکنم ، آقایون در تاپیک هام شرکت نکنن ، تاپیک زدم نصیحت نمیخوام پس لطفاً نه اعصاب خودتونو خورد کنید نه اعصاب منو تا وقتی که خودم ازتون راهنمایی نخواستم اصلا به خودتون این اجازه رو ندید که نصیحتم کنید!دیگه سایت نمیام خدافظ)
بیشتر ببینید
بله گلم ولی عوارض داره

چه عوارضی داشت واسشون مثلا

یه پیج هست داخل اینستاگرام گلوتامارکت میتونید بی زحمت ازشون بپرسید ببینید ازونجا خریدن؟ اگر ن از کجا خریدن من قصد خرید دارم ممنون میشم ازت عزیزم به کمکت نیاز دارم🥲

چه عوارضی داشت واسشون مثلا یه پیج هست داخل اینستاگرام گلوتامارکت میتونید بی زحمت ازشون بپرسید ببینی ...

رفت دبی 

کلیه رو میگن از کار میندازه 

لیزر co2 بیشتر از گلوتاتیون جواب میده عوارض نداره ولی دردسر زیاد داره باید خیلی رعایت کرد

بیشتر ببینید
سلام عزیزم پوستش تغییر نکرد هنوزم سفیده یعنی برگشت نداشت؟

سلام جانم 

نه تغییر نکرده اما مشکل کلیه پیدا کرده که جز عوارضشه 

بیشتر ببینید
سلام جانم  نه تغییر نکرده اما مشکل کلیه پیدا کرده که جز عوارضشه

امپول گلوتاتیون تزریق کرد از چه برندی؟ بعد مشکل کلیه ش چیه قابل درمانه؟😥و اینکه خودش ژنتیکی پوستش سبزه بود و الان سفید شده؟

خواهش میکنم اگه میشه جواب بدید برام مهمه خیلی کمک بزرگی میکنین