2777
2789
عنوان

بچه م تشخیص نقص توجه و تمرکز گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 7810 بازدید | 72 پست
یادم رفت بگم سلام عزیز. انقد مضطربم ک حمله وحشت بهم دست میده

مضطرب نباش

من تابستونی نمیدم

دکتر گفته بود تو دوران مدرسه یه دونه صبح بده نصف هم بعدازظهر بده برای تکالیفش

ولی چون کاردرمان ذهنی هم میبردم فقط نصف صبحا دادم قبل مدرسه برای انجام تکالیف تمرکز کافی را داشت

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
یادم رفت بگم سلام عزیز. انقد مضطربم ک حمله وحشت بهم دست میده

مضطرب نباش

من تابستونی نمیدم

دکتر گفته بود تو دوران مدرسه یه دونه صبح بده نصف هم بعدازظهر بده برای تکالیفش

ولی چون کاردرمان ذهنی هم میبردم فقط نصف صبحا دادم قبل مدرسه برای انجام تکالیف تمرکز کافی را داشت

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر منم همین تشخیص رو گرفته، آروم و قرار نداره، مدام حرف می زنه اصلا نمی تونه حواسش رو جمع کنه. شهریور ماه بردمش دکتر چندتا تست گرفتن ازش ، نقشه مغزی گرفتن ، خیلی خوب بود . اصلا کارشون دارو درمانی نبود منم دوست ندارم دارو بدم بچه م. الانم داره نوروفیدبک انجام میده تودرس خوندنش خیلی تاثیر داشته خدارو شکر، معلمش هم راضیه میگه تمرکزش بیشتر شده.

پسر منم همین تشخیص رو گرفته، آروم و قرار نداره، مدام حرف می زنه اصلا نمی تونه حواسش رو جمع کنه. شهری ...

سلام عزیزم ،میشه بگی تا الان چند جلسه بردید نوروفيدبک و واقعا تاثیرِ چشم گیری داشته؟؟؟

دلم را به نقطه ایی کهخیرم در آن است متوجه ساز...
پسر منم همین تشخیص رو گرفته، آروم و قرار نداره، مدام حرف می زنه اصلا نمی تونه حواسش رو جمع کنه. شهری ...

و اینکه لطف کنید بگید هزینه اش چقدرِ هر جلسه؟و اینکه دکتر بهتون گفته چند جلسه نیاز داره؟

و اینکه لطف کنید بگید هزینه اش چقدرِ هر جلسه؟و اینکه دکتر بهتون گفته چند جلسه نیاز داره؟

هر جلسه 300 تومن هست. گفتند بین 30 تا 40 جلسه می تونه انجام بده. البته قرار هست یک نقشه مغزی دیگه جلسه 20 ام بگیرن ازش تا روند بهبودش رو بررسی کنن

هر جلسه 300 تومن هست. گفتند بین 30 تا 40 جلسه می تونه انجام بده. البته قرار هست یک نقشه مغزی دیگه جل ...

ممنون که جواب دادید.ولی چقدر طولانی،اینجا هر جلسه ۴۵۰ هست،فقط دیگه دارو اصلا نمیدی؟گفته با همین نوروفيدبک خوب میشه؟

ممنون که جواب دادید.ولی چقدر طولانی،اینجا هر جلسه ۴۵۰ هست،فقط دیگه دارو اصلا نمیدی؟گفته با همین نورو ...

دارو نمی خوره دوست نداشتم دارو بخوره برای همین بردمش نوروفیدبک.  تو تغذیه ش هم خیلی دقت می کنم چیپس و پفک و اینجور چیزا اصلا نمی دم بهش. دکترش بهم گفت بعد از این دوره یهمدت وقفه باید بیفته اگر مجدد دیدین که داره علائمش بر میگرده باید بیاریدش تا به مرور مغزش عادت کنه .
به شما چند جلسه گفتند که باید انجام بدید؟

دارو نمی خوره دوست نداشتم دارو بخوره برای همین بردمش نوروفیدبک.  تو تغذیه ش هم خیلی دقت می کنم ...

به من دارو داد گفت در کنارش نوروفيدبک هم بیا،تعداد جلسه نگفت،منم دوست ندارم دارو بدم ولی می ترسم نوروفيدبک جواب نده رو پسرم وقت و هزینه رو از دست بدم

دارو نمی خوره دوست نداشتم دارو بخوره برای همین بردمش نوروفیدبک.  تو تغذیه ش هم خیلی دقت می کنم ...

منم شنیدم که گفته بودن ممکنه علائم برگرده پس وقتی برمیگرده باز باید انجام بشه،احتمالا با تعداد کمتری جلسه

منم شنیدم که گفته بودن ممکنه علائم برگرده پس وقتی برمیگرده باز باید انجام بشه،احتمالا با تعداد کمتری ...

که نیاز هست یک دوره دیگه انجام بشه تا مغز به مرور خودتنظیمی یاد بگیره. یه همچین چیزی گفتن

که نیاز هست یک دوره دیگه انجام بشه تا مغز به مرور خودتنظیمی یاد بگیره. یه همچین چیزی گفتن

آدم نمی دونه واقعا اعتماد کنه به حرفشون یا نه؟!ولی اگر واقعا جواب بده خیلی خیلی اتفاقِ خوبیه که دیگه دارو برداشته بشه،گناه دارن بچه ها

2810