2777
2789
عنوان

آبانی ها منقرض شدن😪😪😪

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 76 پست
ناراحت نشین ولی خداروشکر که کمین واقعا

چرا ؟🥲

تاپبک هایی که بعد از شهریور ماه ۱۴۰۱ با این حساب ثبت شده اند مربوط به بنده اند و تاپیک های قبلی مربوط به یک کاربر دیگر است
ن عزیزم ، به یکی دیگه هم گفتم من  با همه پستیم🗿

🙃😂🌺🌺🌺🌺

کاربرای نی نی سایتو دوست دارم 🌺مگر انگشت شمار کاربرای مریض و ضعیف العقل :اگه می‌بینی نظرم در چهارچوب مغز پوسیده ات نمیگنجه ریپلای نکن و الا بدجور یادت میدم کسی که در خانه ی شیشه ای زندگی می‌کند به سمت دیگران سنگ پرتاب نمیکند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخی منم😍😂 کدوم سال؟

۸۲😑

خواهشا ۸۲ نباش 

می ترسم

تاپبک هایی که بعد از شهریور ماه ۱۴۰۱ با این حساب ثبت شده اند مربوط به بنده اند و تاپیک های قبلی مربوط به یک کاربر دیگر است
چرا عزیزم🤣🤣🤣 بنظرم آبانیا خیلییییی مهربونن

توی تاپیک همه بد ما رو گفتن🥲

اصلا خاطره خوبی از ابانی جماعت ندارم کینه شتری حسود بد دهن خسیس خود خود عقرب انشاءالله شما از ...

حسود هستیم انصافا😂

ولی من خییلی احساساتی ام 😪

چون زیادی اخلاقاتون خاصه و ادم کلا باید استانه تحمل بالایی داشته باشه تو ارتباط با شما البته انشاءا ...

مادرم هم همیشه اینو بهم می گه😑😂

حسود هستیم انصافا😂 ولی من خییلی احساساتی ام 😪

اره طرف منم خیلی احساسی بود طوری که تو هر دوره تحصیلش به حالت جنون واری عاشق یکی میشد..منو که تهدید به قتل کرد میگفت بفهمم با کسه دیگه ای میکشمت..خدا رو شکر دانشگاه که قبول شد عاشق یکی دیگه شد(من عشق دوران دبیرستانش بودم😬..از بس حسود بود میفهمید با یکی حتی حرف زدم خودشو به یه کولی بازی ای میزد که بیا و ببین