2777
2789
عنوان

خانمما بیاین کمکم کنین دیونم کرده

65 بازدید | 19 پست
بچه خواهرم 23ابان بدنیبا امده یعننی الان تازه رفته تو چهار ماه خواهرم یا هرکس ک باهاش صحبت میکنه عکس العملی نشون نمیده بیشتر حواسش ب در و دیواره خواهعرم الان چند روزه گیر داده نکنه بچم اوتیسمم داره کم کم دااه ما رو هن نگران میکنه شما ک بچه 4ماهه داریین نوزادتون نسبت ب خودتون و اطرافیان عکس العملی نشون میده ایاا؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا نکنه اوتیسم باشه بچه با بچه فرق میکنه پسرم از سه ماهگی اسمشو میشناخت صداش میکردیم روشو بر میگردوند از سه ماه ونیمش غلت زد از سه ماهگی خودشو مینداخت بغل آدما بهشون میخندید
‍ 🎭پولدارى،منش است و ربطى به میزان دارایى ندارد! ⛄️گدایى؛صفت است ربطى به بى پولى ندارد! 🎆دانایى؛فهم و شعور است و ربطى به مدرک تحصیلى ندارد!🍓
فک میکنم از وقتی که بچه بخواد حرف بزنه و راه بره معلوم میشه. بازم بیشتر تحقیق کنید اما به احتمال زیاد همینجوری هست
بغض وقتی میرسد شاعر نباشی بهتر است/ بغض وقتی گریه شد خودکار میخواهد فقط...
عزیزم خواهرت بهش شیر میده خواهرزادت بهش نگاه میکنه؟منظورم اینه ارتباطِ چشمی برقرارمیکنه؟
خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
عزیزم اوتیسم فکر نمیکنم زیر دو سه سال تشخیص داده بشه. یه صدا تولید کنید ببینید برمیگرده یا نه. یه صدا مثل یهو دست زدن، یا صدا کردن اسمش. اگر احیانا عکس‌العمل نشون نداد ببریدش دکتر، شنواییشو تست کنه.
اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
ناز پسر نازت یکم زیادی جلو بوده.خانوم میگن تازه سه روزه رفته ماه چهارم.به نظر من طبیعیه.نورای من از اواخر ماه چهار به روی ماها خندید.تازه دالی بازی رو یاد گرفته الان کم مونده بشه پنج ماه.و اسمشم هنوز نمیشناسه
قُلْ یَا عِبَادِیَ الَّذِینَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنْفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ یَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِیعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِیمُ ﴿۵۳﴾ بگو اى بندگانم که زیاده بر خویشتن ستم روا داشته‏اید، از رحمت الهى نومید مباشید، چرا که خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، که او آمرزگار مهربان است‏ (۵۳)
اگر از نظر شنوایی مشکلی نداشته باشه، جای نگرانی نداره، چون میخواد دنیای اطرافشو کشف کنه، خیلی به حرفهای آدمهای دور و برش توجه نمیکنه.
اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
کودک فقط به شما تعلق ندارد پدرش هم سهمی بزرگی در رشد او دارد. بنابراین سعی کنید طی این هفته‌ها کودک بیشتر با پدرش ارتباط برقرار کند. اگر می‌توانید شیرتان را بدوشید و شیر دادن را به همسرتان بسپارید یا اینکه اجازه دهید او پوشک بچه را عوض کند تا در این میان پدر و کودک بتوانند بیشتر با هم کلنجار بروند. به هر حال کودک، شما و همسرتان را بیش از هر کسی می‌شناسد و اگر در میان افراد فامیل شما یا همسرتان در اتاق نباشید او به دنبالتان می‌گردد. حواس او اکنون به کار افتاده و به اندازه یک بزرگسال کار می‌کند. او به صداها توجه می‌کند، بوها را می‌شنود و حس بینایی‌اش هم به مرور زمان پیشرفت می‌کند و بهتر می‌تواند اشیا را از هم تمیز دهید. خوب! طی این هفته‌ها توجه او به دست‌هایش جلب می‌شود. نگاه کنجکاونه‌اش را مدام به دست‌های خودش و شما می‌اندازد. این کوچولو از این به بعد سعی می‌کند که صدای‌های مختلفی از خودش در بیاورد. البته این صداها ضعیف و گاهی در حد چند قان و قون هستند، اما او خوب می‌داند که با این کار می‌تواند شما را به طرف خودش بکشاند بنابراین به این صداهای که گاهی با خنده همراه هستند، ادامه می‌دهد
قُلْ یَا عِبَادِیَ الَّذِینَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنْفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ یَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِیعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِیمُ ﴿۵۳﴾ بگو اى بندگانم که زیاده بر خویشتن ستم روا داشته‏اید، از رحمت الهى نومید مباشید، چرا که خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، که او آمرزگار مهربان است‏ (۵۳)
2810