2777
2789
عنوان

تاپیک دورهمی دوستان قدیمی +(جدیدیااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 174510 بازدید | 6506 پست
مهساواسه دختر جاریم، سر عقد، همه ربع دادن من پارسیانکل کادو عقد و عروسی رو با ۵ تومن جمع کردمنه که ن ...

آفرین بهترین کار رو کردی👏👏👏👏👏

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مقدارش نمیدونم فقط تو اینستا دیدم😅😅اگه فهمیدم بهت میگم

ممنونم😍😍😍😍پول هرچقد باشه مزه میده😁 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
اره واقعا شعور نداشت حداقل به زبون نیاره انقدر کم شعور بود که محبت مارو متوجه نمیشد فکر میکرد ما گیج ...

خیلی بده طرف محبت آدمو نفهمه فک کنه خودش زرنگه، تو فامیل پدری من این اخلاق خیلی زیاده. مامان منم از من بدتره.. البته ما که بزرگ شدیم و بعد ازدواج من یه ذره بهتر شد تازه دید بقیه کاری نکردن برامون. 

بابام عادت داشت عید علاوه بر عیدی که خودش برای خواهراش و خواهرزاده هاش میخرید از طرف باباشم میخرید، پولم میداد بابابزرگم واسه عیدی دادن به نوه ها، بعد نمی‌کرد از پول بابامون یه هزاری به منو داداشم بده به همه می ادا به ما اصلا. ما هم تو عالم بچگی میدیم اینارو یه دفعه به بابام گفتم ما سمت مامان کلی عیدی میگیریم اینا چرا نمیدن😬😬البته نمیدونستم پول بابامه بزرگ شدن فهمیدم. بابام به روشون آورد بازم ندادن. 🤣🤣🤣

حتما که پشت سرم حرف هست آنقدر زیاد که رفتار خانواده ی عروس با منو شوهرم با بقیه فرق داره.. 🥴🥴حتی سر سفره  خیلی تابلو کردن.، 😒😒

مهساواسه دختر جاریم، سر عقد، همه ربع دادن من پارسیانکل کادو عقد و عروسی رو با ۵ تومن جمع کردمنه که ن ...

من روم نمیشه بخوام کمتر بدم🤕🤕ولی کار درستو میکنی... خیلی خوبه اینجوری باشه آدم. به خدا من 8 سال بیشترین عیدی و کادو ی تولد به بچه ی خواهرشوهر دادم. اونم اولین عید، عیدی خوبی به پسرم داد. 500.رو حساب اینکه عید اولش بود من طاقت نیاوردم 700 دادم. یا تولد 700 داد. من یه ماه بعدش یه تومن دادم باز گفتم نکنه کم باشه🤕🤕

من روم نمیشه بخوام کمتر بدم🤕🤕ولی کار درستو میکنی... خیلی خوبه اینجوری باشه آدم. به خدا من 8 سال بی ...

درست یا غلطو نمیدونم مهسا

وقتی از اون ادم به من خیری نمیرسه دلیلی نمیبینم پولمو که با هزار زحمت بدست اومده رو براحتی از دست بدم

داداشش سر عقد به ما ربع داد ، اون موقع ارزون تر بود

بعد من به شوهرم اینو گفتم، خارسو کوچیکه گفته بود به مستقل بگو نمیخاد ربع بده ( حالا منم قصد دادن نداشتم راستش، همینجوری گفتم که به گوششون برسه) 

من‌یه پروییایی میبینم مهسا که حرکت من هیچه در برابرشون

درست یا غلطو نمیدونم مهساوقتی از اون ادم به من خیری نمیرسه دلیلی نمیبینم پولمو که با هزار زحمت بدست ...

حالا به من اگه ربع میدادن منم همونو میدادم. چون به نظرم طلا همیشه در زمان خودش گرونه. یه زمانی 50 هزار تومن بود نسبت به زمان خودش پول زیادی بود. خوب اون موقع ما واسه خیلیا بردیم نمیشه الان بگن گرونه اون موقع ارزون بود. اون موقع 5چ هزار پول زیادی بود دیگه.. نظر من اینه نمیدونم دیگه. 

حالا به من اگه ربع میدادن منم همونو میدادم. چون به نظرم طلا همیشه در زمان خودش گرونه. یه زمانی 50 هز ...

ببین اون ربع برای نسبت درجه یک بود

برادر برای برادر

ولی من میخاستم برای برادرزاده کادو بگیرم

درجه ۲ بود

بنظر خودم براشون کافی بود( مهمم هست برای کی چیکار کنیم)

خواهرشوهر مجردم سر عقد من بهم کادو داد ولی برای برادرزاده ش نداد و استدلالشم این بود من هنوز با پدرمم( ازدواج نکردم)

مثل اینکه بعدا از سمت جاری گله شده بود

ببین اون ربع برای نسبت درجه یک بودبرادر برای برادرولی من میخاستم برای برادرزاده کادو بگیرمدرجه ۲ بود ...

اینم هست البته.... نسبتا فرق داره... خواهرشوهرتم چه زبله.. 😂😂چند سالشه.؟

اینم هست البته.... نسبتا فرق داره... خواهرشوهرتم چه زبله.. 😂😂چند سالشه.؟

همسن خودمه

بابا از این جاریه هیچکس خوشش نمیاد

قبل اینکه من بیام انقدر قهر کرده بوده با خانواده شوهرم

زبون تندی داره، بسیااار متکبر هم هست

حالا الان دوماد داره یه کم ارومه ظاهرا

اون یکیم که موله

شانس مایه😂