2777
2789
عنوان

مگه نمیگن زن باردار دین داره؟؟😓

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 28 پست

واقعا نمیفهمم چطوری بعضیا اصلا توجه نمیکنن زن حامله یعنی چی

ویار یعنی چی

من از بچگی عادت کردم که یه زن باردار غریبه هم میبینم مراعاتشو میکنم، از خوراکیم بهش میدم، جامو بهش میودم

بعضیا خیلی عجیبن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا ‌😅😅😅😅  من حس خوردنم اگه اگه اگه بر فرض محال باشه مهلت نمیدم

اخه بعضیا انگار همیشه درحال سنجیدن اطرافیان نسبت به خودشون هستن .حرفم فقط اسی نیست .وقتی خودت درحق خودت ظلم میکنی ،از دیگران متوقع نباش

اخه بعضیا انگار همیشه درحال سنجیدن اطرافیان نسبت به خودشون هستن .حرفم فقط اسی نیست .وقتی خودت درحق خ ...

واقعا من خیلی خرم همش تو زندگی از حق خودم زدم.

نه این لوس بازیا فقط تو ایرانه دین دیگه چه صیغه ای هست

باردار نشدی؟متاهلی یا مجرد.ادم باردار چیزایی دلش میخواد ک حتی تو محردی لب هم بهش نمیزده اونم ب خاطر تغییرات هورمونیه.حتی بعد بارداری مثلا فک میکنی ک چجوری اون همه چیزای ترش یا شیرین میخوردی 

نه اتفاقا همه جا هست  لوس بازیم نیست کلا عادتای تغذیه ای خانوما تو بارداری تغییر میکنه

تغییر عادت غذایی رو نگفتم این که هر کسی هر چی خورد یک زن حامله هم دلش بخواد بعد بیاد بگه دینم گردن طرف مقابله چیزی جز لوس بازی نیست. من عادی هم ممکنه بوی غذا بهم بخوره هوس کنم بدبخت طرف مقابل چه گناهی کرده هزار باز بی هوا دلمون یه چیزیو خواسته ولی چون حامله نبودیم به رو خودمون نیاوردیم ، 

البته منطورشون دِینه که لوس بازی هم نیس،همه جای دنیا همینه

خودم فهمیدم دینه ولی هیچ جای دنیا اینقدر زن حامله رو به عرش علی نمی برن والا منم جلوم هر چیزی بخورن شاید هوس کنم ولی طرف مقابل هیچ دینی به گردن من به عنوان آدمی که می تونم برم همونو بخرم نداره

خودم فهمیدم دینه ولی هیچ جای دنیا اینقدر زن حامله رو به عرش علی نمی برن والا منم جلوم هر چیزی بخورن ...

چرا اتفاقا دین داره

هیچ ربطی هم به دین و مذهب نداره

مردم ما خودشون از قدیم این درک و داشتن که جلوی یه خانوم باردار مراعات کنن، چون شرایط تغذیه ایش فرق میکنه

و شاید هم اگر دلش بخواد شرایط خریدش رو نداشته باشه

من بقیه رو نمیدونم از بچگی بهم یاد دادن که جلوی یه زن باردار و یه بچه چیزی نخورم