2777
2789
عنوان

اسهال استفراغ کودک ۲۰ماهه

865 بازدید | 65 پست

سلام دوستان

پسرم ۲۰اهشه ۱۰ کیلو هستش و شیر خشکی

از ۳روز پیش اسهال استفراغ گرفته خوب نمیشه هرروز ۲بار بردمش بیمارستان سرم و آمپول زدن

دیگه خیلی داره اذیت میشه

توروخدا اگه چیزی میدونید راهنماییم کنید میترسم خدای نکرده قندش بیفته

درضمن هیچی نمیخوره به جز آب 

چون اصلا اشتها نداره

ویروسه باید صبر کنی دورش بگدره

او ار اس بده حتما

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خاهرزادم تازه این ویروس گرفته دکتر شیرخشکش عوض کرد بخاطر اسهال خوب شد خلاصه وفقطططط اب میخورد تازه ب ...

بهش شیر خشک هم داده ولی چون نمی‌خورد گفت باشیرخشک خودش قاطی کن اشکال نداره

بخدا بچه ام خیلی داره اذیت میشه نمیدونم چیکارکنم

درست میشه عزیزم اسهال ویروسی گرفته. دوره اش یک هفته هست. هرچی هم بدی تا یک هفته نشه و دوره اش تموم نشه اسهالش بند نمیاد. بذار تا ویروس با اسهال از بدنش کامل بره بیرون. محلول ors  بهش بده اب بدنش کم نشه. شیرینی جات مصنوعی اصلا بهش نده. اب میوه صنعتی نده اصلا.کته ماس بده.کشک. سیب زمینی ابپز. سیب گلابی اینا خوبن

درست میشه عزیزم اسهال ویروسی گرفته. دوره اش یک هفته هست. هرچی هم بدی تا یک هفته نشه و دوره اش تموم ن ...

فدات شم  بخدا بهش میدم نمیخوره اصلا انگار هیچ اشتهایی نداره  

بردمش ولی فردا باز یا دکتر خیلی خوب باید وقت بگیرم آن شاالله هیچ بچه ای مریض نشه    

آمین ایشا...خوب میشه.

چون بچه های داداشمم گرفتن  چندبار بردن دکتر ولی کوچیکه رو زود بردم متخصص زودتر نتیجه گرفت.

هنوزم قشنگترین چشا واسه مامانمه🙂............ من حالم خوبه چشام الکی شلوغش میکنه.

کته ماست دوغ وماست خانگی پروبیوتیک

میوه فقط سیب وموز کال 

سیبزمینی ابپز و اب زیاددد هروووزم باید او ار اس بدی برای تهوع حتما اندانسترون تزریقی برلش بزن

برای اسهالم هروز کپسول کیدی لاکت بده

ببین دخترای من تازه دوروز خوب شدن اینا بزرگن هیچی نخووووردن باقسم من فقط دوغ واب

کته ماست دوغ وماست خانگی پروبیوتیک میوه فقط سیب وموز کال  سیبزمینی ابپز و اب زیاددد هروووزم ب ...

عزیزجان اندانسترون بهش میزنن تو سرم هاش ولی افاقه نکرده

بخدا بهش هرچی میدم نمیخوره

حتی محلول اُآراِس جوشانش رو خریدم عالیه ولی نمیخوره

فقط مقدار کمی شیرخشک میخوره

دعاکن زود خوب بشه مهربون

2810