سلام امیدوارم حال همتون عالی باشه
من حدود ۱۹ سال نزدیک ۲۰ سالمه و نمیدونم به چی علاقه دارم
۱۴ سالم که بود میخواستم عکاس بشم و دوربین خریدم و کلاس رفتم ولی در نهایت فهمیدم این کاری نیست که میخوام
دبیرستان رفتم تجربی که دندون پزشکی قبول شم ولی در نهایت کنکور ریاضی دادم و رفتم مهندسی معماری چون فکر میکردم دوستش دارم ولی خیلی سخت تر از چیزی بود که فکر میکردم
بعد یه ترم خوندن مرخصی گرفتم. تا بخونم برای کنکور تجربی که مامایی یا پرستاری قبول شم ،مامایی و دوست داشتم ولی نه خیلی ,پرستاری رو هم همینطور
ولی برای کنکور نخوندم یعنی تلاش کردم ولی هربار بعد یه هفته خوندن کنار میکشیدم و دو سه روز نمیخوندم ؛ همین چند وقت پیش کنکور دادم و مطمئنم رتبم زیر ۲۰ هزار منطقه ام نمیشه
دو ماه تا مهر مونده و من باید تصمیم بگیرم که میخوام چیکار کنم ؛بمونم پشت کنکور تجربی برای دندون یا برگردم دانشگاه و معماری و ادامه بدم یا هر رشته ای که آوردم و برم ولی خب اصلا نمیدونم علاقم چیه و میخوام چی بخونم
با کامپیوتر دوست دارم کار کنم و دوست دارم وقتی رو چیزی وقت میزارم تهش یه چیز قشنگ و لذت بخش بهم تحویل بده
حدود ۵ سالیم هست که دوست دارم خواننده بشم و وقتی خودم و رو استیج تصور میکنم بدنم مور مور میشه.صدامم خوبه بد نیست ولی خب خانوادم اعتقاداتشون براشون مهمه و با خوندن خانما مخالفن .از اونورم از بچگی سازی نبوده که بزنم و بلد باشم که برم موسیقی (یه مدت گیتار میزدم که حس خوبی میداد بهم )ولی خب کرونا شد دیگه کلاس نرفتم
ببخشید طولانی شد
کسی هست راهنماییم کنه ممنون میشم