2777
2789
عنوان

نمی‌دونم می‌خوام چیکاره شم

1024 بازدید | 20 پست

سلام امیدوارم حال همتون عالی باشه 

من حدود ۱۹ سال نزدیک ۲۰ سالمه و نمی‌دونم به چی علاقه دارم

۱۴ سالم که بود میخواستم عکاس بشم و دوربین خریدم و کلاس رفتم ولی در نهایت فهمیدم این کاری نیست که می‌خوام

دبیرستان رفتم تجربی که دندون پزشکی قبول شم ولی در نهایت کنکور ریاضی دادم و رفتم مهندسی معماری چون فکر میکردم دوستش دارم ولی خیلی سخت تر از چیزی بود که فکر میکردم

بعد یه ترم خوندن مرخصی گرفتم. تا بخونم برای کنکور تجربی که مامایی یا پرستاری قبول شم ،مامایی و دوست داشتم ولی نه خیلی ,پرستاری رو هم همینطور 

ولی برای کنکور نخوندم  یعنی تلاش کردم ولی هربار بعد یه هفته خوندن کنار می‌کشیدم و دو سه روز نمیخوندم ؛ همین چند وقت پیش کنکور دادم و مطمئنم رتبم زیر ۲۰ هزار منطقه ام نمیشه 

دو ماه تا مهر مونده و من باید تصمیم بگیرم که می‌خوام چیکار کنم ؛بمونم پشت کنکور تجربی برای دندون یا برگردم دانشگاه و معماری و ادامه بدم یا هر رشته ای که آوردم و برم ولی خب اصلا نمی‌دونم علاقم چیه و می‌خوام چی بخونم 

با کامپیوتر دوست دارم کار کنم و دوست دارم وقتی رو چیزی وقت می‌زارم تهش یه چیز قشنگ و لذت بخش بهم تحویل بده 

حدود ۵ سالیم هست که دوست دارم خواننده بشم و وقتی خودم و رو استیج تصور میکنم بدنم مور مور میشه.صدامم خوبه بد نیست  ولی خب خانوادم اعتقاداتشون براشون مهمه و با خوندن خانما مخالفن .از اونورم از بچگی سازی نبوده که بزنم و بلد باشم که برم موسیقی (یه مدت گیتار میزدم که حس خوبی میداد بهم )ولی خب کرونا شد دیگه کلاس نرفتم 

ببخشید طولانی شد 

کسی هست راهنماییم کنه ممنون میشم 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم مثل تو حقیقتا موندم ....

البته انقدر تغییر رشته ندادم 

مثلا تجربی بخونم برن معماری 

ولی دوست داشتن یه فنی کنارش یاد بگیرم یه سری چیزای هنری بلدم ولی منم دقیقا نمیدونم‌چیکار کنم بعد کرونا هم گیتارم کنار گذاشتم ...

همسنیم

زودتر تصمیمتو بگیر خب ،ببین به چی علاقه داری علاقه نداشتی که نصفه ول کردی همه رو

دقیقا واسه همین تاپیک زدم 

چون الان کار میکنم ولی باید زودتر برم دانشگاه وگرنه اگر زمانی بخوام از ایران برم گپ تحصیلی میشه این چند وقت که درس نخوندم 

جز خوانندگی که ازش مطمئنم واقعا نمی‌دونم دیگه به چی علاقه دارم  پیش روانشناس رفتم ولی انگار پو ...

دختری ؟خوانندگی اینجا ؟فوقش بتونی بری تو بناهای قدیمی یا مسجد بزنی زیر اواز اخرسرم حراست بیاد بیرونت کنه ..اگه صدا داری که جمع کن از اینجا برو ،شاید اون ور به خواستت برسی

دختری ؟خوانندگی اینجا ؟فوقش بتونی بری تو بناهای قدیمی یا مسجد بزنی زیر اواز اخرسرم حراست بیاد بیرونت ...

اره متاسفانه 

خانوادم با خوانندگی مشکل ندارن با خوانندگی زن مشکل دارن .برادرم کوچیکتره وقتی آواز میخونه کلی قربونش صدقش میرن ولی من 🥲

اینقدر این شاخه اون شاخه پریدی مارو هم گیج کردی

ولی اشتباهت اینه میری سمت چیزی بعد ولش میکنی

هر کاری رو وسط تلاش کردن رها میکنی

ادم که به یه چیز علاقه نداره کم کم همه رو کنار هم به سر انجام برسون

مشکلت علاقه مندیت نیست که نمیدونی به چی علاقه داری

مشکلت خودتی

رو خودت کار کن