2777
2789
عنوان

هیچ وقت امید کسی رو ناامید نکنید

261 بازدید | 32 پست

کسی قول کمک بهم داده بود روش حساب کردم رفتم کارامو کردم بعد ناامیدم کرد خیلی بهش احتیاج داشتم از صبح تاحالا حالم بد هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برامنم اتفاق افتاد روزی که عینا بایست کمکم میکردوقول دادگوشیشم خاموش کرد هعععی

دقیقا من رفتم سر قرار ک اون پول بزنه حساب فروشنده دوساعت ب تمام اونجا بودم ولی هیچ بعدم گفت حرفات تناقض داره وبلاکم کرد ازاین ک سرکارم گذاشت دلگیرم از اینکه اون وسیله رو نخریدم ناراحت نیستم چون حتما قسمتم نبوده از 

قشنگم بسپار به خدا 

وقتی خداهست چرا امیدت به بنده خداس

حتما حکمتی بوده ناامید نباش عزیزم 😘😘

همه نماز میخونن برای ترس از خدا و جهنمش ولییی من میگم نماز بخون برای آرامش خودت و دوستی با خدا😍 دوستی با خدا خیلیییی شیرینه گاهی شده نشستم دو ساعت با خدا پشت این و اون غیبت کردم 😆 وقتی با خدا درد و دل می‌کنی خیالت راحته جای حرفات امنه... و اینه احساس سبکی می‌کنی شاید جوابت و نده ولی مهم اینه از اعماق وجودت خبر داره و درکت می‌کنه خیلی حس خوبیه با اینکه از همه چی آگاهه ولی من هر اتفاقی بیفته تعریف میکنم براش 🥺 واقعا گاهی شده انقد حرف زدم اون وسطا دیدم دارم خدارو هم نصیحت میکنم فلان حرفی که تو قرآن زدی برا چیت بود خب سخت نگیر خداجون 😂😂 دوستی با خدا خیلیییی بهتر از دوستی با بنده هاشه به مرور متوجه میشی خواسته هات یکی یکی برآورده میشه چرا چون انقدر بهش نزدیکی که دلش نمیاد حسرتی تو دل دوستش بمونه هیچ دوستی یه طرفه نیست ...🤭چقد حرف زدم 😊....تا اینجا اومدی میشه برای شفای همه مریضا یه صلوات بفرستی و برای خانومایی که باردار نمیشن دعا کنی انشاالله دامنشون سبز شه 😍🙏