2777
2789
عنوان

معنی دلار پشت قاب گوشی چیه!؟🌚

127580 بازدید | 31 پست

شاید براتون سوال شده باشه که معنی ۱۰۰ دلاری یا ۱۰ دلاری های پشت قاب گوشی چیه؟برای کلاس و مده؟یا ترند شده ؟

هیچکدوم این حرکت در واقع یک نوع نماده احتمالا شنیدید که میگن اگه توی محله ایی یه جفت کتونی ازسیم برق آویزون باشه به این معنیه که توی اون محل ساقی هست🥲😂

حالا این دلار پشت گوشی هم به معنای تن فروشی و فاح*شگی هستش:))))

لطفا لطفا تحت تاثیر دیگران قرار نگیرین چون ۹۰ درصد کسایی که این کارو میکنن معنیش و نمیدونن و وقتی متوجه میشن سریع برمیدارن پ ن:حتما لازم نیست دلار جدا باشه بعضی از قاب ها این طرح رو روی خودشون دارن🥲😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خوب شد نخریدما 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍
بیشتر ببینید

چرت و پرته .چیزی که نمیدونی رو نشر نده .

این برای ایفون بود کسایی که ایفون ۱۱ معمولی میگرفتن اینو میزاشتن پشت قاب که بگن ما پول داریم ولیم نمیخوایم ۱۱ پرو بگیریم .

....

من گذاشتم پشت قاب گوشیم.

😂

این چرت و پرتا چیه بابا.

ایرانیا از هر چیزی باید حرف در بیارن

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
بیشتر ببینید
چرت و پرته .چیزی که نمیدونی رو نشر نده . این برای ایفون بود کسایی که ایفون ۱۱ معمولی میگرفتن اینو م ...

الللللهمممم صل علی محممممد وآل مححححمدددد.

همچی‌بلند فرستادم تا گور به گور شن🤣

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
بیشتر ببینید

هنگام عرضه ایفون 11 و نسخه  پرو تفاوت قیمتشون 100 دلار بوده یه عده که 11 عادی می خریدن ی صد دلاری پشتش میذاشتن بگن میتونستیم پرو بخریم ولی سلیقمون نبوده از اون موقع دیگه مد شده. 

میدونی... افراد تیمارستان دیوونن ولی در واقع عاقل ترینن ! 🙂 اعصاب درستی ندارم لطفا با من بحث نکنید>> ( تاپیک توهمی ) 
چرت و پرته .چیزی که نمیدونی رو نشر نده . این برای ایفون بود کسایی که ایفون ۱۱ معمولی میگرفتن اینو م ...

نه عزیزم معنیش همینه که از روی یه فیلم ترند شده 

توی وبسایت های معتبر مختلف،توییتر،اینستا و ... هستش ضمنا این قاب فقط برای آیفون نیست دوست عزیز😊