2777
2789

سلام. خانما من بچم سه سالشه. به شدت بد غذاست. فقط شما منو درک میکنین. میگن به حال خودشون رها کنین تا درست بشن. من امتحان کردم و فقط باعث ریزه خواری و کوچک شدن معده و بدتر شدن شرایط شده. چکار باید بکنم؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگ ریزه خواری داره که خوبه موقع ربزه خواریش خوراکی سالم بذاره جلوش

مثلا میان وعده یه پیاله مرغ خورد شده با سس

کتلتای کوچیک انگشتی 

گوشت چرخ کرده قلقلی

انواع حبوبات

و...

منم دخترم همینطور ریزه خواره منم بجای اینکه سر غدا باهش چونه بزنم در حین آماده سازی غذا از هر گوشش یه چیزی میذارم تو مشتش مزه کنه اینجوری نصف غذاش رو قبل سفره خورده

اینجانب مادر یک پسر بدغذای 8ساله که بعد از 8سال لب به تربچه، گوجه سبز، گوجه، بادمجون انار، تره، کلم زده و هنوز لب به گیلاس البالو گلابی، هلو نزده😊😊😊

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻