2777
2789
عنوان

اسپری تنفسی کودکان

4377 بازدید | 131 پست

هر کاااری میکنم پسرم نمیزاره براش بزنیم، سه سال و نیمشه خودشو پرت میکنه انقد جیغ میکشه دور از جونش میگم الان سکته میکنه،چندبار توی خواب دمیار رو گذاشتم ولی تا اسپری میکنم بیدار میشه متوجه میشه، کمی دهنش رو باز کنم اسپری کنم توی دهنش میشه؟تاثیر داره؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اول  واسه خودت و همسرت چنبار ب بازی امتحان کن ببینه بعد ک خیالش راحت شد واسش بزنید

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
اول  واسه خودت و همسرت چنبار ب بازی امتحان کن ببینه بعد ک خیالش راحت شد واسش بزنید

اصلا فایده نداره، کمی بیش فعالی داره، واکنش هاش نسبت به بقیه بچه ها شدیدتره، دو هفته س قانع شد میزد، یکی دو روزه نمیزاره سرفه هاش دارن برمیگردن

دکترش گفت آسم سرماخوردگی داره، نارنجیه، فلوتیزوکس

اها

با ارامش بهش بدید

این واکنش اسمش رو تشدید میکنه

با بازی و خنده

بزارید مثلا برای شما یه پاف بزنه

اون دمیترم بندازید دور

بیشتر ترس میاره براشون

من تجربه بچه های اسم کودکان دارم

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
اصلا فایده نداره، کمی بیش فعالی داره، واکنش هاش نسبت به بقیه بچه ها شدیدتره، دو هفته س قانع شد میزد، ...

مشکلش چیه؟برونشیئت و سرفه خشک داره؟

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
اها با ارامش بهش بدید این واکنش اسمش رو تشدید میکنه با بازی و خنده بزارید مثلا برای شما یه پاف ب ...

چیو بندازیم دور؟ والا نمیدونم چطور دوهفته بود ک با بازی مشغولش میکردیم حتی بدون کمک میزدم براش، ولی بوی اسپری ی جوریه میزنم براش حس نفس تنگی داره فک کنم. چیکار کنم مردم از استرس