2777
2789
عنوان

همش مرخصی میگیرن عصبی شدم

195 بازدید | 17 پست

پرسنل شوهرم داعم پشت هم مرخصی میگیرن هفته پیش یکیشون گفت دوهفته مرخصی میخوام به شوهرم گفتم خب اون بره کار تو زیاد میشه راضی شد یک هفته بره بعد یک هفته ک اومده اون دوتا دم دراوردن یکیشون گفت سرماخوردم یک هفته نمیام اون یکیم داعم مهمونی دارن همش نمیاد زمستونام همییییشه مریضه دوهفته دوهفته نمیاد وقتاییم نیان شوهرم کلااااا سرکارشه اصلا منو بچم دق میکنیم از تنهایی تو خونه

دلم میخواد برم باهاشون بحث کنم خیلی پررو شدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرت رو داده

والا محل کار من به من باردار ۳۵ هفته فقط دو هفته قبل زایمان مرخصی داد

تازه اونم نامه گرفتم که باید کمیسیون بشه و بشه استعلاجی

میگن چون قبل زایمانه جز مرخصی استحقاقی زایمان نیست

شوهر شما اشتباه میکنه واسه مهمونی مرخصی میده

شوهرت رو داده والا محل کار من به من باردار ۳۵ هفته فقط دو هفته قبل زایمان مرخصی داد تازه اونم نامه ...

همش میگه ماهی دوروز قانونی مرخصی باید بدم اخه همششششم دارن میخندنو مردمو مسخره میکنن کارم نمیکنن ک بگم خسته میشن زبونم دارن سههههه متر شوهر منم احمقه

وقتی حقوقشونو نصفه بده مرتب میان دیگه 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
همش میگه ماهی دوروز قانونی مرخصی باید بدم اخه همششششم دارن میخندنو مردمو مسخره میکنن کارم نمیکنن ک ب ...

عزيزم ماهي ٢ روز و نيم ٥ روز هم اگه اشتباه نكنم استعلاجي ! الان ٢ هفته رفته اون طرف فكر كنم تا نصف ر سال نميتونه بره 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
2810