2777
2789

بچه ها پسرم از وقتی از شیر گرفتم دست می‌کنه تو سینم موقع خواب و بیداری هرکاریش میکنم ترک نمیکنه خیلی بدم میاد دوست دارم بزنمش خودمم بزنم .چکار کنم دست از سر ممه هام برداره . بشگول میگیره 😔سه سالش

پسر من این جوری بود تا پنج سالگی دستش تو سینم بود ولی این یکی پسرم چون شیر خشکی این جوری نیست و اصلا دست نمیزنه 

من کاربر هفت ساله هستم ولی امروز تعلیق شدم و دلیلش را  هم نمیدونم باشد که همگی رستگار شویم   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی بد 😔😔من آلرژی پیدا کردم اصن دردم میگیره بخدا

آره خیلی بده ولی برا بچه ها انگار داروی آروم پخش یادمه پسرم تا گریه میکرد دست به سینم که میزد آروم میشد 

من کاربر هفت ساله هستم ولی امروز تعلیق شدم و دلیلش را  هم نمیدونم باشد که همگی رستگار شویم   
آره خیلی بده ولی برا بچه ها انگار داروی آروم پخش یادمه پسرم تا گریه میکرد دست به سینم که میزد آروم م ...

خدا کنه یادش بره . خیلی رو مخم . اینم اینجوری اگر از بوم بیفته دست بزنه به ممه ساکت شده

بابا انقد دعوا داریم سر این موضوع میگم دردم میگیره نمی‌دونم دستشو درمیارم هرکار میکنم باز یادش

هیچ فایده داره تا بزرگ بشه خجالت بکشه بعد دیگه ترک میکنه 

هیچ فایده داره تا بزرگ بشه خجالت بکشه بعد دیگه ترک میکنه 

خدا کنه اینجوری باشه که میگی . من دعواش کردم تشویقش کردم هرکاری ب ذهنم اومده انجام دادم متاسفانه جدیدا از وقتی یاد گرفته بهتر حرف بزنه . میگه از رو لباسی😑😑😑