2777
2789

شوهرم فقط ب فکر پیشرفت خواهراشه بهشون هر جور شده کمک میکنه از نظر مالی ک اونا پیشرفت کنن مثلا همین چن وقت پیش ماشینشو فروخت ب خواهرش زیر قیمت بازار!اصلا ب فکر پیشرفت خودش نیس 

تو هم خرج کن هرچی میخوایی بگو فراهم کنه اگر نکرد اونوقت اعتراض کن

من دخـــتـــری از تـــبار پـــاییـــزم بـــا احـــساســـاتی پاییـــزی ، دخـــتری کـــه چشـــمـــانـــش زیـــاد ابـــری و بـــارانـــی میـــشود  ، دختــری کــه مثـل پـایــیز جــانـش را میـــدهـــد بـــرای کــسی کـه بـهــارش باشــد  ،  و دل این دختـــر ماننـــد بـــرگ هـــای پایـــیزی نـــازک اســـت و زود میشـــکند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توهم پس انداز کن توهم هرچیو دولا پهنا بهش بگو بابا یکم سیاست داشته باشبن هرچیو جنگ ودعوا نکنین از دردوستی باهاش وارد بشو

خودت برای خواهرشوهرات چیز میز بخر از روش معکوس استفاده کن 

نجلا یعنی دختری که چشمان درشت دارد...
پس اینده بچم چی

اونم باید خودت بفکرش باشی

مثلا پول ازش میگیری طلا بدون تجرت و سکه و خلاصه یجور پس انداز کن

و سعی کن با زبون خوش باهاش صحبت کنی درمورد اینده بچتون

فقط اینو بدون تو این موارد دعوا نتیجه عکس میده اصلا نگو برای فلانی خرج نکن بگو نگران اینده بچمونم کاش براش یه تیکه زمین بخریم بزاریم کنار

من دخـــتـــری از تـــبار پـــاییـــزم بـــا احـــساســـاتی پاییـــزی ، دخـــتری کـــه چشـــمـــانـــش زیـــاد ابـــری و بـــارانـــی میـــشود  ، دختــری کــه مثـل پـایــیز جــانـش را میـــدهـــد بـــرای کــسی کـه بـهــارش باشــد  ،  و دل این دختـــر ماننـــد بـــرگ هـــای پایـــیزی نـــازک اســـت و زود میشـــکند

من خونمون طبقه زیر خونه باباش بود خودمون ساختیم باهم.. بعد بخاطر آرامش. بابا مامانش منو آورد مستاجر خونهرو گذاشت برا اونا گفت سنشون بالاست بچه ها اذیتش میکننن.. درصورتی که خودشون هرروز الکی غر میزدن به بچه ها.. خیلی مردا نمیتونن درست مدیریت کنن.. نمیدونن فقط بذر کینه رو دارن میکارن...