2777
2789
عنوان

خانمای تبریزی....

204 بازدید | 15 پست

سلام عزیزای تبریزی 

کسی میتونه از مادربزرگش بپرسه چجوری ترس بچمو بردارم 

یه روشی دارن عروسک درست میکنن و چالش میکنن

اگر کسی میدونه ازم دریغ نکنه

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تبریزی نیستم زنجانیم

ما با یه روش جالب ترس رو برمیداریم

یه قابلمه روحی رو میزاریم داغ بشه توش هیچی نباشه ها بعد اینور آب و نمک و قاطی میکنیم و بالای سر اون فرد اون قابلمه رو یکی نگه میداره و یکی هم ابو میریزه در ضمن اون فرد خودش نباید بدونه

از چیزی که ترسیده شکلش تشکیل میشه 

مامان جونم عاشقتم                                              در میان اشکال هندسه عاشق شش گوشه ام🌸💜         بزن باران نوازش از تو باشد گریه از من!بهانه ای بده به ابر کوچک نگاه من دراوج گریه ها فقد تو میشوی پناه من به داد من برس.........♡
قورخولوخ گوتوماخ؟

اره همونو میگه

مامان جونم عاشقتم                                              در میان اشکال هندسه عاشق شش گوشه ام🌸💜         بزن باران نوازش از تو باشد گریه از من!بهانه ای بده به ابر کوچک نگاه من دراوج گریه ها فقد تو میشوی پناه من به داد من برس.........♡
من تبریزی نیستم زنجانیم ما با یه روش جالب ترس رو برمیداریم یه قابلمه روحی رو میزاریم داغ بشه توش ه ...

ممنون عزیزم اینم شنیده بودم ولی کاملشو نمیدونستم 

من تبریزی نیستم زنجانیم ما با یه روش جالب ترس رو برمیداریم یه قابلمه روحی رو میزاریم داغ بشه توش ه ...

فوق العاده خوبه این روش 

تبریزم داره 

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    YouTube Me =sama_w
ممنون عزیزم اینم شنیده بودم ولی کاملشو نمیدونستم 

امیدوارم ترس بچت از بین بره ترس مشکلات زیادی بوجود میاره برادر خودم وقتی خیلی بچه بود از درخت ترسیده بود و ما اینکارو کردیم در کمال تعجب شکل یه درخت افتاده بود

عزیزم بزارم قابلمه حسابی داغ بشه؟ آب نمک نمیپاشه بیرون؟

آره 

نه ارتفاع قابلمتو بلند انتخاب کن نترس و مواظب باش مشکلی پیش نمیاد

فوق العاده خوبه این روش  تبریزم داره

اون روش که ناخن بچرو با موهاش میزارن یچیزی مثل عروسک درست میکنن شما نشنیدی؟

امیدوارم ترس بچت از بین بره ترس مشکلات زیادی بوجود میاره برادر خودم وقتی خیلی بچه بود از درخت ترسیده ...

بچه بودم یه خانم تبریزی برای داداشم انجام داد قشنگ تو ذهنم مونده که شکل کلاه در اومد 

رعد و برق وحشتناکی زد و پسرم پشت پنجره بود الان دیگه پاشو تو حیاط نمیزاره آسمان میبینه گریه میکنه