2777
2789
عنوان

کیا اسم نینیشون براساس حروف ابجد نام پدرومادر انتخاب کردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 46876 بازدید | 72 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فقط اسم مادر مهمه. فاميل هم نه فقط اسم مادر و اسم دختر. اين دو اسم رو بر اساس حروف ابجد محاسبه مي كن ...

عزیزم میتونی برای من اینکارو انجام بدی واقعا سخته نتونستم

خدایا شکرت 

[QUOTE=10233419]https://rastan.parsiblog.com/posts/272[/QUOTE

اولا پولیه و با این خرافات داره سواستفاده میکنه از مردم. دوما من ازروی کنجکاوی نصب کردم برنامه دموش رو نصب کردم(قصدم اصلا استفاده نبود چون اسم انتخابیمونو بهیچوجه تغییر نمیدم) و چالبه با هر طالع اسامی پیشنهادی پنج تا بود اونم این اسامی: فاطمه علی محمد حسن و حسین یه باره بگه اسماتون فقط ازین پنج تا باشه دیگه برنامه چرت مینویسی حاج اقا

فقط اسم مادر مهمه. فاميل هم نه فقط اسم مادر و اسم دختر. اين دو اسم رو بر اساس حروف ابجد محاسبه مي كن ...

سلام

ممنون از توضیحاتتون. برام جالب بود. دارم اسامی مدنظرم رو با این روش امتحان میکنم 😊

مطمئنین که باید ماه شمسی تولد رو در نظر بگیریم؟ قمری نباید باشه؟

یا صاحب الزمان ممنونم.  دوستان میشه به نیت اینکه همه منتظرا صاحب بچه های سالم و صالح بشن یه صلوات بفرستین؟

سلام ببخشید این عدد ۶ ثابته؟

برا صحیح و سالم دنیا اومدن فندق کوچولوم یه صلوات میفرستی                                                 

میشه شما این کارو انجام بدین برام؟ فریبا و خورشید

دخترم خورشید امید زندگیمه   چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی   
[QUOTE=10233419]https://rastan.parsiblog.com/posts/272[/QUOTE اولا پولیه و با این خرافات داره سواست ...

با عرض سلام

من خودم شخصاً با اين خرافات موافق نيستم. ولي وقتي ديدم عده اي به خاطر اعتقاد به طالع بندي مي روند پيش رمال ها و آن ها هم طالع شان را مي گيرند و آن ها را از زندگي نااميد مي كنند، به نظرم رسيد كه كار طالع بين ها را برعكس كنم. آن ها از روي ابجد اسم فرد و نام مادر او طالع را حساب مي كنند. من از روي طالع مورد علاقه هر فرد و ابجد نام مادرش، نام او را پيشنهاد مي كنم. اين شد كه نرم افزار فوق را طراحي كردم. نرم افزاري كه در نشاني اعلامي از سوي اين خواهر گرامي معرفي شده.

اما اين كه نسخه دمو اسامي تكراري مي آورد، خب براي اين كه دمو است ديگر. يعني اصلاً محاسبه در داخل آن انجام نمي شود. در نسخه اصلي است كه محاسبه صورت مي گيرد و اسامي نمايش داده مي شود. اين نسخه دمو فقط براي اين است كه ببينيم نرم افزار كار مي كند روي گوشي ما يا خير.

اما اين كه نرم افزار را براي فروش گذاشتم، همان طور كه يكي ديگر از خواهران در مطلب ديگري نوشته بود، ابتدا رايگان گذاشته بودم، بعد اصرار كردند كه نسخه اندرويدي هم درست كن كه روي گوشي موبايل كار كند. من برنامه نويسي ويندوز مي دانستم و نسخه ام ويندوزي بود. هزينه كردم و روي اندرويد راه انداختم. اين شد كه براي بازگشت اين هزينه، نرم افزار را پولي كردم.

اگر به نشاني داده شده برويد و مطلبي كه نوشته ام را بخوانيد، متوجه مي شويد هدفم چه بوده است. من با خرافات مخالفم ولي كساني هستند كه به خاطر اين خرافات به زحمت مي افتند. با اين نرم افزار زحمت اين افراد كم مي شود. همين.

موفق باشيد.

من شنیدم بر اساس ابجد مادر و ماه تولد انتخاب میکنن ، یه برنامم تونت بود که یه روحانی طراحی کرده.بود ...

بعد از اين كه نسخه اندرويدي رو براي كار كردن روي گوشي موبايل طراحي كردم ناگزير شدم هزينه براي آن قرار دهم. ديگر متأسفانه رايگان نيست.

وااااای یارو چه ترسناکه خخخخخخ

خب اين عكس رو در حرم حضرت زينب (سلام الله عليها) يكي از دوستانم گرفت. وقتي رفته بوديم سوريه براي زيارت. هوا گرم و آفتاب، به رسم عرب ها يك پارچه سفيد هم انداختم روي سرم. همين فقط.   

حالا یکی بگه چه جوری میشه؟

دو کتاب در این زمینه مطالعه کردم
ملامحمدمهدی دامغانی در صفحه 8 «دعاء مستجاب»
و عبدالکریم مدرسی در صفحه 54 «کشف‌الهدایة و مفتاح‌الولایة»

روشي كه در هر دوي اين كتاب ها براي يافتن طالع گفته شده رو خدمت شما عرض مي كنم:

ابتدا عدد ابجد نام مادر را پيدا مي كنيم  و با ابجد نام فرزند جمع مي كنيم. تقسيم بر 12 اگر بكنيم و باقي مانده را به دست آوريم، عددي بين 0 تا 11 است.

اگر 2 يا 4 يا 7 بود «سعد اصغر» است. يعني خوشبختي كوچك. اگر 9 يا 0 بود «سعد اكبر» است، يعني خوشبختي بزرگ و اگر 5 بود يعني «سعد اعظم»، بيشترين خوشبختي. دو تا از باقيمانده هاي ديگر «ممتزج» يعني متوسط و چهار تاي ديگر «نحس» است. من اعدادش را نمي گويم تا كسي دچار وسواس و حساسيت نشود.

در نرم افزاري هم كه نوشته ام فقط شش طالع سعد و خوشبختي را قرار دادم. 

حالا، ما مي خواهيم به روش عكس عمل كنيم. يعني به جاي حساب طالع از روي نام فرد و مادرش، از روي نام مادرش يك طالع خوب براي او انتخاب كنيم. پس ابتدا تصميم مي گيريم كه چه طالعي داشته باشد؛ مثلاً «سعد اعظم» كه بالاترين طالع است. پس بايد نامي انتخاب كنيم كه باقي مانده ابجد آن و نام مادر، بشود 5. نرم افزاري كه من ابداع كرده ام همين كار را مي كند. 

اول آمدم و هر چه نام ايراني بود در يك فايل اكسل جمع كردم. اين جا هست مي توانيد ببينيد: http://rastan.parsiblog.com/posts/271

بعد از آن، يك نرم افزار نوشتم كه نام مادر و جنسيت نوزاد را مي گيرد و طالع سعدي كه دوست داريم را. سپس محاسبه مي كند كه با چه نامي اگر جمع شود، باقي مانده تقسيم ابجد آن بر 12 مي شود 5 مثلاً. بعد از آن اسامي پيشنهادي را همراه با ابجد هر كدام نشان مي دهد. حالا اگر با اين اسم جديد برويم پيش اين رمّال ها، وقتي با فرمول خودشان طالع را حساب كنند، طالع ما را سعد حساب مي كنند! (با اين روش اساساً شيوه طالع بيني آن ها را دور زده ايم :)

موفق باشيد.