دو کتاب در این زمینه مطالعه کردم
ملامحمدمهدی دامغانی در صفحه 8 «دعاء مستجاب»
و عبدالکریم مدرسی در صفحه 54 «کشفالهدایة و مفتاحالولایة»
روشي كه در هر دوي اين كتاب ها براي يافتن طالع گفته شده رو خدمت شما عرض مي كنم:
ابتدا عدد ابجد نام مادر را پيدا مي كنيم و با ابجد نام فرزند جمع مي كنيم. تقسيم بر 12 اگر بكنيم و باقي مانده را به دست آوريم، عددي بين 0 تا 11 است.
اگر 2 يا 4 يا 7 بود «سعد اصغر» است. يعني خوشبختي كوچك. اگر 9 يا 0 بود «سعد اكبر» است، يعني خوشبختي بزرگ و اگر 5 بود يعني «سعد اعظم»، بيشترين خوشبختي. دو تا از باقيمانده هاي ديگر «ممتزج» يعني متوسط و چهار تاي ديگر «نحس» است. من اعدادش را نمي گويم تا كسي دچار وسواس و حساسيت نشود.
در نرم افزاري هم كه نوشته ام فقط شش طالع سعد و خوشبختي را قرار دادم.
حالا، ما مي خواهيم به روش عكس عمل كنيم. يعني به جاي حساب طالع از روي نام فرد و مادرش، از روي نام مادرش يك طالع خوب براي او انتخاب كنيم. پس ابتدا تصميم مي گيريم كه چه طالعي داشته باشد؛ مثلاً «سعد اعظم» كه بالاترين طالع است. پس بايد نامي انتخاب كنيم كه باقي مانده ابجد آن و نام مادر، بشود 5. نرم افزاري كه من ابداع كرده ام همين كار را مي كند.
اول آمدم و هر چه نام ايراني بود در يك فايل اكسل جمع كردم. اين جا هست مي توانيد ببينيد: http://rastan.parsiblog.com/posts/271
بعد از آن، يك نرم افزار نوشتم كه نام مادر و جنسيت نوزاد را مي گيرد و طالع سعدي كه دوست داريم را. سپس محاسبه مي كند كه با چه نامي اگر جمع شود، باقي مانده تقسيم ابجد آن بر 12 مي شود 5 مثلاً. بعد از آن اسامي پيشنهادي را همراه با ابجد هر كدام نشان مي دهد. حالا اگر با اين اسم جديد برويم پيش اين رمّال ها، وقتي با فرمول خودشان طالع را حساب كنند، طالع ما را سعد حساب مي كنند! (با اين روش اساساً شيوه طالع بيني آن ها را دور زده ايم :)
موفق باشيد.