2777
2789
عنوان

کاربران محترم توجه بفرمایید

| مشاهده متن کامل بحث + 40994 بازدید | 865 پست
خب خسته هستن ی کار دیگه انجام بدن به هرحال دارن پول میگیرن از این کار همینجور الکی نیست که  فق ...

نگفتن کی کاربریت بر میگرده؟ 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
واقعا نمیدونم اون دنیا چجوری میخوان جواب بدن  با خواهر منم لج افتادن دیشب با یکی بحثش شده نی ن ...

ای بابا 

من که خیلی به ناحق تعلیق شدم ی بار یکی اومد واسم تاپیک زد بست منو فحش هرچی گفتم ثابت کن ثابت نکرد نی نی یار تگ کردم گفتم رسیدگی کنید داره بهم توهین می‌کنه زد منم تعلیق کرد 

واقعا با چ وجدانی؟؟؟!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای بابا  من که خیلی به ناحق تعلیق شدم ی بار یکی اومد واسم تاپیک زد بست منو فحش هرچی گفتم ثابت ...

بعد کاربریت بر نگشت؟ 

ای بابا  من که خیلی به ناحق تعلیق شدم ی بار یکی اومد واسم تاپیک زد بست منو فحش هرچی گفتم ثابت ...

سر همینه که میگم خسته ان 🤣 حال ندارن چک کنن کی راست میگه کی دروغ

سر همینه که میگم خسته ان 🤣 حال ندارن چک کنن کی راست میگه کی دروغ

خب پس واس چی کار میکنن؟.

خسته هستن کار نکنن اینم شد حرف؟؟

من پول نت میدم میام اینجا اوناهم بخاطر ما حقوق میگیرن سر هر ناحقی من باید تعلیق بشم 

همین کاربریم بود خسته شدم هی گفتم به ناحق تعلیق میکنید خجالت بکشید 

خب خداروشکر 😍خواهر منم خیلی ناراحته دعا کن زودتر کاربریش بر گرده 

دیشب میگه من توی امضام زده بودم که تو دعواها به نام کاربری بقیه توجه نمیکنم، اما اون دوتا کاربر یکاری کردن که تا اخر عمر اسمشون یادم بمونه🤣🤣

خب پس واس چی کار میکنن؟. خسته هستن کار نکنن اینم شد حرف؟؟ من پول نت میدم میام اینجا اوناهم بخاطر م ...

اینارو باید خانوم تهرانی نظارت کنه دیگه ما هر کاریم کنیم فایده نداره 

حداقل نیروی اضافه بیاره بعدم پیام هارو به دقت بخونن که ناحقی پیش نیاد

خب خداروشکر 😍خواهر منم خیلی ناراحته دعا کن زودتر کاربریش بر گرده  دیشب میگه من توی امضام زده ...

چندتا کاربری داره ؟همشون ترکیدن؟

بره تماس با ما پیام بزارع از تعلیقی در بیاد 

اره اینجا عقده ای زیاده همین گفتم ب ناحق تعلیق شدم هرجا میرفتم فحش میداد یا میرن بدگویی میکنن نمیدونم چرا نی نی یار اینموقع ها نقش هویج داره سر من زرنگه 

چندتا کاربری داره ؟همشون ترکیدن؟ بره تماس با ما پیام بزارع از تعلیقی در بیاد  اره اینجا عقده ...

دوتا داشت ترکوندن 

منم ترسیدم جواب اون کاربر و بدم منم تعلیق کنن چون نی نی یار شب خیلی به منم گیر میده 

اره پیام داده فعلا که جواب ندادن

هعیییی🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ 

یه جایی جواب پس میدن مطمئن باش

نه اینکه اینجا مهم باشه ها، اینکه حق و نا حق میکنن سنگینه! 

opera یه مرورگره مثل کروم و فایرفاکس و ....

ممنونم ازت

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
2810