2777
2789
عنوان

کاربران محترم توجه بفرمایید

| مشاهده متن کامل بحث + 40984 بازدید | 865 پست
برعکس بخاطر مچ گیری از تاپیکای قبل. خیلی داره کم میشه و حرفه ای میشن.  

دیبگه فکر کن اگه هیچ تاپیک نباشه چقدر درهم بزنم بشه

دستای بالامو بخون

میشه واسه اموات خودت و بابای من یه فاتحه بخونی🙏؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عززیزم من خودم بارها دست کسانی رو تو سایت گرفتم از لحاظ مالی ولی قبلش باید بتونی بفهمی فرد واقعا ...

ااصلا اینجا سایت کمک نیست 

میگم من باور نمی کنم هر داستانی و اینجا 

یک بار هم ده سال پیش کمک کردیم اونم همه کاربرها به یه بچه سرطانی که زیر نظر  خود خانم تهرانی بود و تمام 

نمیشه به خاطر این مسئله این امکان از کاربرها گرفته بشه 

بارها نی نی یاز ۵ گفته کمک مالی ممنوع 

ما یه کار ممنوع و انجام ندیم امکانات سایت و ولی زیاد کنیم 

معلوم نیست چند تا کاربر به خاطر همین لو رفتن کاربری زندگی هاشون از هم پاشیده

دنیا اونقدرها جدی نیست   
2805
بااااااا ها دروغگو هارو از تناقض ها با تاپیکای قبلیشون شناختم مثلا فردی ماهها تاپیک میزد چهارماهه ...

یعنی چی؟

چون یک عده کودک عقده ای و دروغگو توی سایت هستن میخوان داستان تخیلی بسرایند، نباید هر کسی بتونه تاپیکهاشو‌ حذف کنه؟ 

که چی! که مثل بیکارها بشینیم تاپیکهای قبلیشو سرچ کنیم به روش بیاریم که توی فلان تاپیک این حرفت سنخیت نداره؟

جل‌الخالق

چه فکت های عجیبی میارید 

اومدیم یکی داشت دروغ میگفت هیچ تاپیکی هم تا به حال نداشته 

🙄

خودمون باید عقل داشته باشیم و ساده لوح نباشیم و هر تاپیکی رو باور نکنیم 

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️

یه امضا نمیتونم عوض کنم اطلاعات کاربریمو نمیاره😒

اونایی هم که با حذف تاپیک مخالفن‌ و حس میکنن گول میخورن سواستفاده‌ میشه ازشون ناراحت‌ن راه باز جاده دراز کسی با زور تو تاپیک کسی شمارو نگه نداشته

.Somewhere, I lost a piece of me🌚                 
یعنی چی؟ چون یک عده کودک عقده ای و دروغگو توی سایت هستن میخوان داستان تخیلی بسرایند، نباید هر کسی ب ...

ااتفاقا یه خانمی هم خیلی معروفه تو سایت همه هم به حساب قبولش دارند الان هم دیدم مخالف حذف تاپیکه البته از قدیمی ها نیست 

یه بار دیدم رفته تاریخچه طرف و زیر  رو کرده و هی توهین می کرد بهش به وسیله تاپیک های قبلیش

این جور آدم ها بیکارند و خیلی بی فرهنگ ولی متاسفانه شاخ شدن تو سایت 

دنیا اونقدرها جدی نیست   
ااتفاقا یه خانمی هم خیلی معروفه تو سایت همه هم به حساب قبولش دارند الان هم دیدم مخالف حذف تاپیکه الب ...

همین دیگه چون خودشون خیلی بیکارن میرن همه تاپیکای طرفو زیر و رو میکنن فکر میکنن همه همین ترفند رو بکار میبرن🙄

بعدشم تا یکی با یکی دعواش میشه مثل بچه ها میره همه تاپیکای طرفو زیر و رو میکنه تا یه چیزی گیر بیاره بهش بگه مثلا تو برو فلان کارتو بکن 🤦🏻‍♀️

عزیزم این قضیه ای که گفتی توی کدوم صفحه تاپیکه؟

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
2810