2777
2789
عنوان

کاربران محترم توجه بفرمایید

| مشاهده متن کامل بحث + 40984 بازدید | 865 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

افرین منم میرم الان میکنم😂❤ یه مدت صبر میکنیم شاید این سری جدی جدی درست کردن اگه نشد دیگه ول کن نی ...

😹✋️حملهههه کن هم سایتی

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸

من فقط یه در خواست دارم اینکه کاش برا عضو شدن میشد محدوده سنی بزارید به لطف کرونا همه بچه ها گوشی دارن یه خانم سی ساله میاد تاپیک میزنه که درد و دل کنه و بگه شوهرم فلان کارو کرده 

یه بچه ده دوازده ساله میاد یه جمله تایپ میکنه کل تاپیک و افکار اون استارتر بنده خدا رو بهم میزنه 

من چند ساله اینجام و واقعا امسال این بودن بچه ها  اذیت کننده شده اینجا  به نظر من خانمهای متاهل یا مجردهای بالای بیست سال باید باشن و حتی پسر بچه ها هم تو این سایت هستن یه ثانیه نیست عضو شدن میان در مورد خود ارضایی تاپیک میزنن یا خودکشی یا تو پارک فلان کارو کردن .....

از کجا آمده ام آمدنم بهر چه بود ؟؟؟؟                به کجا میروم آخر ننمایی وطنم                          خداوندا مرا آن ده که آن به  
2805
من دستم شکسته با دست شکسته دارم می‌نویسم برای ماها که از سال ۹۳ اینجاییم خوب واضحه که نباید ...

کسی ک بخاد دروغ بگه راهشم داره. تاپیکاشو میده نی نی یار حذف کنن یعد دروغ میگ.  کاربری جدید میاد.  یا میگ کاربری دست چندنفر.   دروغگوهای الان حرفه ای شدن

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)
من فقط یه در خواست دارم اینکه کاش برا عضو شدن میشد محدوده سنی بزارید به لطف کرونا همه بچه ها گوشی دا ...

شاید خنده دار باشه ولی من میگم کاش شناسنامه اسکن میکردن بعد بالای بیست سال رو عضویتشون رو تایید میکردن 

خیلی بچه بازی شده سایت

امام رضاجانم!میشه دعوتم کنی بیام حرمت🥺چند وقته خیلی دلم میخاد باهات خلوت کنم،لطفا دعوتم کن تا جوربشه بیام♥️🥺
منو قانع کن خب شما که کاربر قدیمی هستی ؟

بااااااا ها دروغگو هارو از تناقض ها با تاپیکای قبلیشون شناختم

مثلا فردی ماهها تاپیک میزد چهارماهه باردارم

چون میخواست تاپیک بارداری داشته باشه که نفهمند مرده

و برای اینکه لو نره حرفش دوتا نشه همش گفته بود چهارماهه باردارم

تازه واردان هم نمیدونن تاپیکای قبلیشون دیده میشه و دروغش ون لو می‌ره

یکبار یکی می‌گفت خودم و بکهام گرسنه ایم چک کردم دیدم تو تاپیکای دیروزش عین همینا رو گفته و به حسابش کلی پول ریختن

میشه واسه اموات خودت و بابای من یه فاتحه بخونی🙏؟
شاید خنده دار باشه ولی من میگم کاش شناسنامه اسکن میکردن بعد بالای بیست سال رو عضویتشون رو تایید میکر ...

به خدا من اصلا موندم اینهمه بچه چرا باید اینجا باشن تازه اومده نوشته دیگه سیم کارت ندارم و نمیتونم بخرم من خودم بچه دارم نمیتونم زیاده روی کنم ولی  آخه مگه اون بچه پدر مادر نداره که ببینن تو یه سایت که زن حامله و زن متاهل هست نباید باشن بابا این چیزا رو غربی ها هم براش حد و حدود دارن  

بديش اینجاس که اصلا نمیتونی بفهمی دختره یا پسره 

از کجا آمده ام آمدنم بهر چه بود ؟؟؟؟                به کجا میروم آخر ننمایی وطنم                          خداوندا مرا آن ده که آن به  
بااااااا ها دروغگو هارو از تناقض ها با تاپیکای قبلیشون شناختم مثلا فردی ماهها تاپیک میزد چهارماهه ...

اینو آره راست میگی الان که دارم فکر میکنم خیلی هرج و مرج میشه ممکنه دعوا و فوش هم زیاد بشه آره ؟ پس کاشکی لااقل هر تاپیکی و که بخواییم روزانه ی ساعت مشخص کنند پاک کنند

تو را من دیده ام با او ، بماند حال و احوالم ،بهم می آمدید اما،توسهم قلب من بودی ،من یقین دارم کسی ظرف دعارو جابه جا کرده تو را من آرزو کردم کسه دیگر تورا دیده
من دستم شکسته با دست شکسته دارم می‌نویسم برای ماها که از سال ۹۳ اینجاییم خوب واضحه که نباید ...

من با نظر شما کاملا مخالفمممممم

اینجا فضای مجازیه چرا باید باور کنیم گول بخوریم و اصلا توجه کنیم به داستان های این سایت

در ثانی اینکه یه آدم بخواد درد و دل کنه و استرس دیدن آشنا رو نداشته باشه خیلی درکش سخته ؟؟

به نظرم به جای مچ گیری و توجه کردن به داستان های آبکی  به آبروی یک انسان توجه کنیم بهتره 

سال ها پیش هم این سایت این امکان و داشت و من که یادم نمیاد  تو این ۱۳ سال  گول خورده باشم احساسی شده باشم یا برام حتی مهم باشه 

به نظرم از بین بد و بدتر من بد رو انتخاب می کنم 

این سایت باید هر روز امکان حذف تاپیک داشته باشه اونم به خواست خود کاربر

اون آدم های بی کار با داستان های آبکی  ده تا شماره تلفن مجازی هم پیدا می کنند برای سر کار گذاشتن مردم 

اینجا  یه سایت زنانه است با مشکلات مختلف 

بهتره به فکر آبروی یه کاربر باشیم تا ۴ تا داستان بچه دبیرستانی 

دنیا اونقدرها جدی نیست   

سلام چرا کاربری من بی دلیل تعلیق شد سانازززززز بود میشه برگردونید نزدیک 6 ماهی هست با آخر شماره 0012 هم بود خطش را ندارم دیگه یعنی چون از خط استفاده نکردم خط غیرفعال شد و من تعلیق شدم 

برای شادی روح پدر بزرگ و مادر بزرگم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید 🙏🙏🙏🙏

حداقل میتونن ی نفرو بزارن که تاپیک ها حذف بشه .من خودم به شخصه وقتی ناراحتم تاپیک راجع به خانواده شوهر میزنم .بعد ی عده بیشعور میان میگه ارررره تو اگه خوب بودی خانواده شوهرت فلان بلا رو سرت نمیاوردن.

بعد به نی نی یار میگی حذف کن مگه حذف میکنه نه چون اطلاعات شخصی داخلش نیست

....
2810