2777
2789
عنوان

کاربران محترم توجه بفرمایید

| مشاهده متن کامل بحث + 40985 بازدید | 865 پست
من با آزادی و حق انتخاب مخالف نیستم ولی اصولا کاربرهای پرحاشیه بیشتر درخواست حذف تاپیک و حذف پست و ...

ببین گلم شما کاربر قدیمی بیشتر میدونی 

طرف وقتی انقدر حالش خرابه و نیاز داره خودشو خالی کنه و درد دل کنه فکرش خط نمیده که این اطلاعات که داره تو تاپیک میده ممکنه شناسایی بشه . برا همین بعد باید حذف کنه تامیک رو 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کم کم امکان ریپلای رو بر میدارن ببین کی گفتم،قبلا ریپ نبود دعوا ک میشد تا یکی میومد طومار تایپ کنه ...

آره واقعا چه دورانی 

تگ هم نبود که چه سوالاتی بی جواب موند چه دعواهایی که بالا نگرفت و ختم به خیر شد امیدوارم این آپشن رو ازمون نگیرن . 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
چی میشه اونوقت؟  حساب بانکی دارن اینجا یا اطلاعات امنیتی یا آلبوم عکس؟

وااااااا

خب مثل اینه کسی از شما مسواکتو بخواد بعد یکی بهت بگه چی میشه مگه فلانی نه بیماری داره نه ویروس نه میکروب نه تو دهنش گودزیلا داره مسواکتو بده

درسته ولی شاید من نخوام کد ملیمو به سایت بدم  تقریبا هیچ سایت یا اپی ندیدم که شماره ملی بخواد& ...

شما دوس نداری نده.کسی نمیخوردت.حالام نگفتن که باکد ملی بیا.قبلا فقط با ایمیل بود.من خودم با ایمیل میام.ولی چندساله بازشماره موبایل شده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
اینکه فقط بخونن تااینکه نظرهم بتونن بنویسن یا دوست پیدا کنن فرقش زیاده.هرکاربری قطعا چندتاکاربری دار ...

ولی خود سایت سجام هم بزوررکد ملی میخواد

میخوای ادرس منزل محل اخذذمدرک تخصیلی سوابق کاری هم درج کنیم؟

دوست عزیز ارزش سایت به وجود کاربرانش است پس برای تک تک شما عزیزان احترام قائل هستیم شما حق دارید چون ...

ی ماه میخواد اپلود عکس درست بشه گلم

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

عزیزم تا الان تجربه نشون داده امن ترین سیستم ها مثل اینیتا هم میشه هک بشه  فرض کن نی نی سایت ز ...

خب چی میشه مثلا.میان ترورت میکنن یا میکشن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
شما دوس نداری نده.کسی نمیخوردت.حالام نگفتن که باکد ملی بیا.قبلا فقط با ایمیل بود.من خودم با ایمیل می ...

اون وقت یه چیز دیگه هم هست 

ممکنه طرف کد ملی مثلا مادرشو بده ولی توی قسمت شماره شماره خودشو وارد کنه

قبلنا مثلا اگه با شماره مادرش میومد طرف مامانه اگه مبخواست وارد سایت بشه میگفت شماره موجوده . بعد مامانه شمارشو وارد میکرد و رمز به شماره ارسال میشد و بچه دستش رو میشد . ولی وقتی کدملی باشه مامانه دیگه نمیتونه بفهمه کی با کاربریش وارد شده 🤣🤣🤣🤣🤣

خانم مونا تهرانی مدیریت محترم سایت واقعا ازینهمه بی عدالتی و تبعیض قلبا ناراحتم 

چرا یک سری از تاپیکها بی دلیل میترکن تاپیک سیاسی اوکی اونو درک میکنم تاپیک گرونی رو هم ی جوری به سختی هضمش میکنیم ک بترکه اما دیروز ی تاپیک در مورد اسم بود که ترکید

سایت هم شده همش بچه بازی طرف میگه من ۱۳ سالمه اما کاربر تعلیق نمیشه ازونور یک تعه افغانستانی ب مردم ما توهین میکنه تعلیق نمیشه لطفا بیشتر نظارت کنید ادمینها رو اضافه کنید اگه توانایی نظارت بیشتر ندارید

ممنونم

ببین گلم شما کاربر قدیمی بیشتر میدونی  طرف وقتی انقدر حالش خرابه و نیاز داره خودشو خالی کنه و ...

این ی مورده 

حالا اوناییی ک ب بقیه توهین میکنن با سرکار بزارن دورغ بگن یا مرد باسن خودشونو زن جا بزنن چی 

حالا شما اون همه خرابی عکس ولینک وتعلیق کردن بی دلیلو ول کردین اخه حذف تاپیک یه خوبی داره و صدتا معایب

اگر چه بیشعور است ولی جان ما هست هنوز 😕
اون وقت یه چیز دیگه هم هست  ممکنه طرف کد ملی مثلا مادرشو بده ولی توی قسمت شماره شماره خودشو وا ...

کدملی وشماره موبایل متعلق به یه نفر میشه وارد شد.مثل برنامه آپ.که اگه شماره کارتت وشماره موبایلت به اسم،یه نفر نباشه نمیشه کارت به کارت کرد.رمز تایید هم به همون شماره میاد.افتاد؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810