2777
2789
عنوان

کاربران محترم توجه بفرمایید

| مشاهده متن کامل بحث + 40985 بازدید | 865 پست

خانم هایی که نگران هستین که تاپیک رو پاک کنن و بعدش کلی دروغ بگن و فلان

اولا مگه دروغ بگن قبضش در خونه ما میاد

دوما الان خیلیا زدن کاربری دست ۳ نفر ۴ نفر ..و انواع اقسام موضوعات رو تاپیک زدن..که به شخصه خودم مطمئنم دروغه...چون هیچ کسی نمیاد اطلاعات شخصی و زندگیش رو با چند نفر دیگه به اشتراک بزاره.....

سوما..دروغ هم بگن ..تاپیک رو میزارن توی حذف تاپیک و راحت حذف میشه

چهارما اینجا مجازیه بخون و رد شو و برو...ما قرار نیس بخاطر دروغ های بقیه که چیزی بدیم...نه ضرری بهمون میرسونه نه سودی.....ولی حداقل اختیار حذف تاپیک داشته باشیم برامون بهتره 

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)
جنگل؟عجب اره تا الان ک با ضرب و زور رفته جلو شبیه جنگل نیست واقعا👌

سلام عزیزم خوبی؟ شنیدم کاربری قبلیت تعلیق شده درسته؟ 

از نظر نی نی سایتی ها بزرگ ترین عذاب: داشتن مادرشوهر/ بزرگترین تفریح:  سرکار گذاشتن مادرشوهر/ بزرگترین جهاد:  کشتن مادرشوهر / بزرگترین آرزو: ندیدن مادرشوهر می باشد.                                     با نی نی سایت پشم های خود را «رایگان» لیزر کنید     ♡درمورد پوست و مو و گل و گیاه سوالی داشتین درخدمتم♥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😅😅ن بابا بخدا من مهربون نیستم.سابقه دعوا با چندتا کاربر دارم اقا دیگه من میخوام نینی یار بشم😅😅

😂😂😂

از نظر نی نی سایتی ها بزرگ ترین عذاب: داشتن مادرشوهر/ بزرگترین تفریح:  سرکار گذاشتن مادرشوهر/ بزرگترین جهاد:  کشتن مادرشوهر / بزرگترین آرزو: ندیدن مادرشوهر می باشد.                                     با نی نی سایت پشم های خود را «رایگان» لیزر کنید     ♡درمورد پوست و مو و گل و گیاه سوالی داشتین درخدمتم♥
بله میخونه ولی نمیتونه از سر هیجان فحاشی کنه یا تندی کنه  مثلا سایت بارداریه یه حرفایی کارب ...

اون دیگه بیشعوری که ۱۰ ساله و ۲۰ ساله و ۵۰ ساله نداره هر کسی میتونه بیشعور باشه 

در کل حتی کدملی هم بزارن اونجوری امنیت میاد مایین

خودت میدونی عزیزم.من که واسه شما یاهرکسی دیگه نمیتونم تصمیم بگیرم.خودت باید ببینی این فضا واست مناسب ...

خانم دیگه زمان قبلا گذشت، الان اکثر بچه  ها گوشیشون اینستا دارن،

منم اینجا هستم، رو تاپیک هرکسی ،نه ناراحت میشم ،نه چیزی😁♥️

بعد پولداری هم بگن، من مشکلی ندارم

صلوات خاصه حضرت فاطمه     💚           اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدِّيقَةِ فَاطِمَةَ الزَّكِيَّةِ حَبِيبَةِ حَبِيبِكَ وَ نَبِيِّكَ وَ أُمِّ أَحِبَّائِكَ وَ أَصْفِيَائِكَ الَّتِي انْتَجَبْتَهَا وَ فَضَّلْتَهَا وَ اخْتَرْتَهَا عَلَى نِسَاءِ الْعَالَمِينَ اللَّهُمَّ كُنِ الطَّالِبَ لَهَا مِمَّنْ ظَلَمَهَا وَ اسْتَخَفَّ بِحَقِّهَا وَ كُنِ الثَّائِرَ اللَّهُمَّ بِدَمِ أَوْلَادِهَا اللَّهُمَّ وَ كَمَا جَعَلْتَهَا أُمَّ أَئِمَّةِ الْهُدَى وَ حَلِيلَةَ صَاحِبِ اللِّوَاءِ وَ الْكَرِيمَةَ عِنْدَ الْمَلَإِ الْأَعْلَى فَصَلِّ عَلَيْهَا وَ عَلَى أُمِّهَا خَدِيجَةَ الْكُبْرَى صَلَاةً تُكْرِمُ بِهَا وَجْهَ أَبِيهَا مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ تُقِرُّ بِهَا أَعْيُنَ ذُرِّيَّتِهَا وَ أَبْلِغْهُمْ عَنِّي فِي هَذِهِ السَّاعَةِ أَفْضَلَ التَّحِيَّةِ وَ السَّلَامِ🌸”اللهم عجل لولیک الفرج"🌸پرچم آقا امام حسین استوار هست ،چون ما ملت امام حسینیم .بااشهد ان علیاًحجه الله/خوشحال گردد مادرش زهرا(س) به زودی/با ذکر یا زهرا رود سمت مدینه/تا که بگیرد انتقامش را به زودی/از خاک بیرون می کشد آن قاتلین را /حکم قصاص میشود اجرا به زودی/شهر مدینه غرق در زوار میگرد/مثل خراسان می شود آن جا به زودی.../اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💚آقاجان..یوسف زهرا!شنیده ام از ما دلتنگ تری برای آمدنت ..شنیده ام نگران مایی.‌.. شنیده ام گریه میکنی برا ما.. کی تمام میشود ....غروب هایی که دل ما گیر دلتنگی است آقا.. آقاجان چشم انتظار دیداریمم . صدای دل ما رو میشنوی؟!...    گذرم تا به در خانه  ات افتاد حسین، خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین💚بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی یا اباعبدالله💚 
کمتر تاپیک بزنن .چه خبره روزی کلی تاپیک .

گلم ب نفع سایته همه روزی شش تا تاپیک بزنن

سرچ  گوگلشون میاد بالا

ب این خاطر خذف نمیکنن

چون هر چی حذف کنن امکان سرچ سایت تو گوگل کمتر میشه

خب باز هم میتونن با شماره مامانشون بیان تازه میتونن نی نی سایت و بدون عضویت بخونن ما مسئول تربی ...

اینکه فقط بخونن تااینکه نظرهم بتونن بنویسن یا دوست پیدا کنن فرقش زیاده.هرکاربری قطعا چندتاکاربری داره.چون باهرشماره ای میشه اینکارو کرد.ولی با کدملی نه.چون هرشماره ای متعلق به یک کدملیه.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
دقیقا .بعضیا خوره تاپیک دارن .هر حرکتی تو روز و شب رو براش تاپیک میزنن دروغ یا راست .

با برنامه ریزی حل میشه 

مدیرای اینجا میتونن تعداد تاپیک و محدود کنن! 

ولی کلا نمیدونم موضوع چیه که کلا رسیدگی نمیکنن 

یه عکس و درست نمیکنن! 

الان معلوم نیست چند نفر به اسم لینک اپلود، لینک مخرب گذاشتن تو سایت و چند نفر هک شدن

خب همون دیگه  من الان باید در روز های شنبه دوشنبه چهارشنبه به پا باشم تک تک تامیکامو حذف کنم ت ...

شما که اینقدر زندگیت در خطر می‌افته با مشاور درد دل کن .اینجا مشورت هاشون درست نیست

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
حذف تاپیک نمیخوادچون به راحتی دروغ میگن وسرکارمیزارن بعدپاک میکنن

عزیزم شما هرجا حس کردی دروغ گفتن و سرکاری برو از تاپیک بیرون،اجباری که نیست،اینکه با برخی تاپیکا آدم شناسایی میشه خیلی بده،لطفا درک کنید 

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
2810