2777
2789
عنوان

کاربران محترم توجه بفرمایید

| مشاهده متن کامل بحث + 40985 بازدید | 865 پست
اخه مشکل اینجاس من تاپیک و قفل کردم حرف سیاسی هم نزدم فقط گفتم بذارید باهم حرف بزنن کلا خیلیا رو ال ...

بله گاهی خشک و تر میسوزند .دیگه مجال صحبت هم ندارن اون زمان فقط حذف ☺️

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس توجامعه نیستیا.خیلی ساله که سیم کارت دانش اموزی به اسم حودشون میدن

خب باز هم میتونن با شماره مامانشون بیان

تازه میتونن نی نی سایت و بدون عضویت بخونن

ما مسئول تربیت بچه های مردم نیستیم

مگه اینکه بیان توی تاپیک هایی که مناسب سنشون نیست دخالت بی جا کنن

وگرنه به ما چه توی نی نی سایت چه تاپیکی میخونن

تازه تاپیک جنسی هم ممنوعه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
نی نی یار ۵ فک کنم سال ۴۰۰بود گفت تا سال دیگه قابلیت حذف تاپیک رو میگیرم براتون ۴۰۲ اومد و اون قابل ...

سال 405 هم اون لایک کردن هم میگیرن میگن فقط میتونین تاپیک بزنین 

سال 407  هم دیگه تو این سایت کاری نمیتونیم بکنیم 

درخواست دوستی قبول نمیکنم  ❌️     
عزیزم امثال تو رو نمیذارن که با مهربونی با بقیه تا میکنی،  میرن فاطی کماندو استخدام میکنن که ا ...

😅😅ن بابا بخدا من مهربون نیستم.سابقه دعوا با چندتا کاربر دارم

اقا دیگه من میخوام نینی یار بشم😅😅

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
میذونی اینجا چند تا کاربر داره؟ هر کدوم یدونه تاپیک هم بزنن یه عالمه تاپیک میشه

دقیقا .بعضیا خوره تاپیک دارن .هر حرکتی تو روز و شب رو براش تاپیک میزنن دروغ یا راست .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
سیمکارت رو‌ نمیگم  قابلیت حذف تاپیک رو میگم.

خب همون دیگه 

من الان باید در روز های شنبه دوشنبه چهارشنبه به پا باشم تک تک تامیکامو حذف کنم تا شوهرم یهو وارد اکانت نشه و همون پدره رو ازم در بیاره

ولی با حذف تاپیک .....

از نظر شما من که بیست سالمه بمونم یا برم؟

خودت میدونی عزیزم.من که واسه شما یاهرکسی دیگه نمیتونم تصمیم بگیرم.خودت باید ببینی این فضا واست مناسب هست یانه.من خودم گاهی میام چون واقعا نصف این تاپیکا وحرفا دروغه.یکی میاد ازدرامد میلیاردیش میگه بقیه افسوس میخورن.یکی از بی پولی وبدبختی میگه.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
این همه کاربر  از کجا باید بفهمه کدوم تاپیک برای حذف خوبه ؟  الان یک کاربر میاد چرت و پر ...

خیلیا تاپیک شخصی میزنن عکس میذارن یا حرفی میزنن که مربوط به مسائل شخصیشونه اینا باید زودتر حذف بشه تا ابرشون نره

میگم که یه برنامه ریزی میخواد همه اینا رو مدنظر قرار بدن

از نظر نی نی سایتی ها بزرگ ترین عذاب: داشتن مادرشوهر/ بزرگترین تفریح:  سرکار گذاشتن مادرشوهر/ بزرگترین جهاد:  کشتن مادرشوهر / بزرگترین آرزو: ندیدن مادرشوهر می باشد.                                     با نی نی سایت پشم های خود را «رایگان» لیزر کنید     ♡درمورد پوست و مو و گل و گیاه سوالی داشتین درخدمتم♥
کاربری مامانم رو تعلیق کردن شش ماه شده فکر کنم منو کچل کرده  به نی نی یار گفتم میگه گزارش زده ...

من یه تاپیک زدم فقط گفتم ساچمه درد داره؟؟؟ترکیدم 

نه میشه از بدبختیات بگی نه میشه تکونی بخوری بعد میگن لحظات خوش 

چقد خوشیم ما تو این سایت انگار تو زندانیم🗿💔

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 
خب بابا اصلا بدون ثبت نام طرف بصورت کاربر خاموش هم میشه سایتو مشاهده کنه محدودیت سنی بلایی که کاریش ...

بله میخونه ولی نمیتونه از سر هیجان فحاشی کنه یا تندی کنه

مثلا سایت بارداریه یه حرفایی کاربرا به هم دیگه میزنن واقعا از قلب سیاه بر میاد اینا حالا ابن ربطی به سن فضویت نداره ولی خب کاش رسیدگی کنن به ادبیات بعضیا

#ایران_زمین.       "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*هیچ کدامتان جرات نداشتیدهمرنگ جماعت نشوید !برای گذراندن یک روز،چقدر زوال روح لازم داشتید،  چقدر دروغ، دولا راست شدن ،دستمال به دستی ،زبان ریزی و نوکر مآبی ! -ویرجینیا وولف
واقعا ک بعد هی میگن درست میشه منم از ۹۸ هستم چندییین بار این اتفاق افتاده،و طووولانی 

درست که نمیشه بدتر میشه 

همش وعده همش وعییییید 😂

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
سال 405 هم اون لایک کردن هم میگیرن میگن فقط میتونین تاپیک بزنین  سال 407  هم دیگه تو ا ...

مجبورمون میکنن فقط بیایم تبلیغ هارو ببینیم😁

به نظرت غیرت واقعی این نیست؟لعنت هم به این هم به اون که میگید این نیست
2810