2777
2789
عنوان

کاربران محترم توجه بفرمایید

| مشاهده متن کامل بحث + 40985 بازدید | 865 پست

دیسک لایک 

اتفاقا عالیه 

چرا 

چون یه پست میذارن با اهانت توهین 

بعد که دیدن از نظر خیلیها کارشون یا حرفشون بد هست خودشون رو جمع میکنن درست حرف میزنن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانم تهرانی @مونا_تهرانی     لطفا برای ثبت نام سفت و سخت تر عمل کنید با کد ملی به صورت ...

منم همین پیشنهاد دادم که با کدملی باشه.که مردها وزیر ۱۸ سال نتونن بیان

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
خواهشمندم از ایجاد تشویش داخل تاپیک های دیگران خودداری کنید تا حق کاربرانی که سوالات مهم دارند ضایع ...

عه واقعا😆

اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم :) 🥺🥺
بد نشو ،پسر خوبیه قول میدم به دختراتون پیشنهاد دوستی نده

چون گفته تاپیکم پر مسما بوده تخفیف میدم😌😂 چشم چرونی کنه با همینا 🗡🗡🗡

#ایران_زمین.       "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*هیچ کدامتان جرات نداشتیدهمرنگ جماعت نشوید !برای گذراندن یک روز،چقدر زوال روح لازم داشتید،  چقدر دروغ، دولا راست شدن ،دستمال به دستی ،زبان ریزی و نوکر مآبی ! -ویرجینیا وولف
من که باشما نبودم.چندپست قبلتر اگه بخونی میبینی چی گفتم.گفتم کاربری فقط با کدملی باشه که مردها وزیر ...

خب کاربرای زیر ۱۸ سال میتونن کد ملی مامانشون و بدن

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
زیر۱۸ باید به درس ومشقشون برسن نه توسایتی که ۹۰ درصدش مسائل زناشوییه

حالا منی که علاقه به درس ندارم باید بمیرم؟ من تو تاپیک های زناشویی شرکت نمیکنم تو تاپیک های حس ششم ترسناک کنکوری و غیره اینم بهونه نکنین لطفا

6 ساعت بود عضو شده بودم تعلیق شدم😸😸 کاربری دوم🥺😖

خانوم تهرانی یه فکری هم به سطح تاپیکای سایت بکنین مخصوصا اونایی که پر بازدید میرن خرافات پر کرده سایت رو 

#ایران_زمین.       "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*هیچ کدامتان جرات نداشتیدهمرنگ جماعت نشوید !برای گذراندن یک روز،چقدر زوال روح لازم داشتید،  چقدر دروغ، دولا راست شدن ،دستمال به دستی ،زبان ریزی و نوکر مآبی ! -ویرجینیا وولف
چی هست اصلا 

یعنی همونطور که گزینه لایک داریم یه گزینه هم داشته باشیم که یعنی خوشمون نیومد مثل این 👎👎👎👎

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

واقعا که.چقدر واقعا پیگیری شد.فقط با ۵ خط جملات قلمبه سلبمه سر مارو شیره مالیدن‌.مثلا میخوان جو اروم بشه

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
ولی من کاربریم رو ارث میدم به پسرم ،خدا وکیلی اومد تو سایت اذیتش نکنید ،نگید جای مردها تو نی نی سایت ...

😹🚶‍♀️چشم به دخترم میگم هواشو داشته باشه 😹😹😹

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
2810