2777
2789
عنوان

کاربران محترم توجه بفرمایید

| مشاهده متن کامل بحث + 40984 بازدید | 865 پست
🔴🔴🔴سلام من نمیخوام تاپیک هام بمونه.. شاید من مردم گوشیم افتاد دست کسی شاید یکی یه چیز سرچ کرد پیا ...

دقیقا دغدغه منم همینه اگه مردم چرا تاپیکام بمونه کسی ببینه؟؟؟؟

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود...💔

لااقل گزینه حذف تاپیک اضافه بشه چون مثلا یه کاربر برای مشکلات زندگیش یا راهنمایی میخواد یا اینکه میخواد درد ودل کنه تاپیک میزنه بعد یه آشنا پیدا میشه و شناسایی میشه و اونوقت طرف میره دکمه گزارش تاپیک نامناسب زندگی طرف رو میزنه دیگه زندگی اون کاربر زودتر از تاپیکی که توی سایت زده میترکه 🤦‍♀️😏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

سلام. جالب شد خانم تهرانی پس روی سایتتون نظارت هم دارید؟ حتما میدونید که تاپیکهای شهدا گاهی توسط افرادی مریض گزارش میخوره و نینی یارها هییییچ کاری نمیکنند؟ خبر دارید چند باری از نی نی یار شنیدم که در کمال ... گفتند تاپیک مذهبی ممنوعه؟ بی تفاوت گذشتن شما از کنار این مسائل اصلا خوب نیست چون دوستان به شدت پیگیر هستند...

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
خوب آخه عزیزه من اگر منطقی به حرفم توجه کنی و فکر کنی من دارم میگم ممکنه طرف کلا تاپیکاشو ...

چه حرفیه شما میزنی. مچ کسی رو گرفتن چه سودی داره؟

یعنی میگی باید بخاطر یه عده دروغگو که به هردلیل نیاز دارن بیان اینجا داستان سر هم کنن، بقیه که میان سوال شخصی میپرسن یا درد دل میکنن حق نداشته باشن تاپیک و پست هاشون رو حذف کنن؟

در ضمن خیلی از اونها که بنظر دروغگو میان چند تا مساله رو تغییر میدن که شناسایی نشن و هدفشون صرفا دروغ گفتن نیست. ولی با مشاهده تاپیک قبلیاشون لو میرن

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!
سلام. جالب شد خانم تهرانی پس روی سایتتون نظارت هم دارید؟ حتما میدونید که تاپیکهای شهدا گاهی توسط افر ...

اوووف تاپیک در مورد نشانه های ظهور ممنوعه. باورت میشه؟

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!
اوووف تاپیک در مورد نشانه های ظهور ممنوعه. باورت میشه؟

این جسارت و پرروییه، همچین چیزی نمیتونه ادامه دار باشه که تو مملکت شیعه تاپیک درباره اعتقادات ممنوع باشه، دوستان پیگیر هستند نگران نباشید البته هممون باید مطالبه داشته باشیم سکوت ما ظلمه

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
خانم تهرانی حداقل دوسه تاکامنت وریپلای بزنیدجواب بدید ببینیم میخونید نه اینکه چندین صفحه براخودمون ر ...

منم میخواستم همینو بگم ..

یعنی واقعا میخونه یا همینجوری یه تاپیک زد ورفت!!؟؟؟  

درد دارند ،حرفاییکه نمیشه جایی ازشون گفت...
🔴🔴🔴سلام من نمیخوام تاپیک هام بمونه.. شاید من مردم گوشیم افتاد دست کسی شاید یکی یه چیز سرچ کرد پیا ...

توی قسمت نی نی سایت من هس ‌.پستها تعدادش ولی لعنتی حذف نمیشه   

#ایرانی_متعصب_وطن_پرستپیش از تینا ترکمان ۴ ایرانی از دپارتمان ریاضیمحضهاروارد دکترا گرفته بودن. فرشید جمشیدیان (۱۹۸۰)، پیروز وکیلی (۱۹۸۸)، مریم میرزاخانی (۲۰۰۴)، علی اکبر دائمی (۲۰۱۴). دیروز یک اسم به این لیست اضافه شد: تینا ترکمان با موفقیت از تز خود با راهنمایی کورتیس مکمالن، برنده مدال فیلدز، دفاع کرد.شاید لازم به گفتن نباشه: چنین دستاوردی بسیار دشواره (به طور خاص دپارتمان ریاضی محض ۴-۵ دانشگاه رده اول)، حداقل سختی اش قابل مقایسه اس با برنده شدن مدال المپیکلاله حق وردی فیزیکدان ایرانی و برندهٔ جایزه اروین شرودینگر است.چه لاله هایی که بیرون از وطن شکفتن 😍میخواستم  کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤ 

کاش جلوی کاربر زیر ۱۸ هم می‌شد گرف.

واقعا گاهی نی نی هستن همشون

#ایرانی_متعصب_وطن_پرستپیش از تینا ترکمان ۴ ایرانی از دپارتمان ریاضیمحضهاروارد دکترا گرفته بودن. فرشید جمشیدیان (۱۹۸۰)، پیروز وکیلی (۱۹۸۸)، مریم میرزاخانی (۲۰۰۴)، علی اکبر دائمی (۲۰۱۴). دیروز یک اسم به این لیست اضافه شد: تینا ترکمان با موفقیت از تز خود با راهنمایی کورتیس مکمالن، برنده مدال فیلدز، دفاع کرد.شاید لازم به گفتن نباشه: چنین دستاوردی بسیار دشواره (به طور خاص دپارتمان ریاضی محض ۴-۵ دانشگاه رده اول)، حداقل سختی اش قابل مقایسه اس با برنده شدن مدال المپیکلاله حق وردی فیزیکدان ایرانی و برندهٔ جایزه اروین شرودینگر است.چه لاله هایی که بیرون از وطن شکفتن 😍میخواستم  کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤ 

قابل توجه خانوم مونا تهرانی داد دی دی سایتی ها هم در اومد

2810