2777
2789
عنوان

کاربران محترم توجه بفرمایید

| مشاهده متن کامل بحث + 40985 بازدید | 865 پست

مدیر جان

کاش گزینه ای بود که هرکسی نتونه ریپلایمون کنه

بعضیا خیلی بی ادب و بچه هستن

شاید ما نخواهیم روی پستمون نظر بدن

اینو هم جواب بدین لطفا😍

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

خانم مونا تهرانی اگه واقعا قصد دارین برا کاربراتون امکان حذف تاپیک اضافه کنید، یه تاریخ مشخص کنید و بگید که تا فلان تاریخ اوکی میشه و قول بدید بهشون با تعیین تاریخ.

اینکه بگید ما داریم بررسی می کنیم، ببینیم چی میشه، این یعنی یه حرف تو هوا. یعنی دنبال نخود سیاه فرستادن بخاطر اینکه کاربرا سایتتونو ترک نکنند.

کارزار و را هم امضا کنید. (خروج افغان ها از ایران)👇🏻https://www.karzar.net/visa

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای بابا 

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
دیس لایک نمیخواد حس بد میده به ادم

چرا خیلی خوبه جلوی کلی از دعوا ها رو میگیره

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚
منم کلا تو هیچ تاپیکی نرفتم😹😹😹😹✋️رهبر شورشی ها چرا تسلیم شد؟؟؟؟؟ اقا ینی تسلیم شیم ؟؟؟

افرین تا الان خیلی خوب دووم اوردیم من اگه ماه شاد نمیگفت بازم میموندم ولی خب فقط یکی دو نفر بمونیم چیکار.....

نه تسلیم که نه فعلا عقب نشینی کردیم چون نی نی یار ها گفتن رسیدگی میشه و خانم تهرانی هم تاپیک زدن یه مدت صبر میکنیم اگه خبری نشد اینبار هرچقدرم تاپیک بزنن وعده بدن گول نمیخوریم فقط حملههه🤣🤺

اری فرزندم ازاد شو از بند خویش و راهی جدول به روز ها شده و تاپیک ها را به خاک و خون بکش من حتی الانم که ماه شاد گفت جایی کامنت نذاشتم گفتم اول به تو بگم بعد😂

چه زود یک سال شد....😔💔   
افرین تا الان خیلی خوب دووم اوردیم من اگه ماه شاد نمیگفت بازم میموندم ولی خب فقط یکی دو نفر بمونیم چ ...

🫂😁ای جونم مرسی مهربون 

من دیه شروع به فعالیت کردم تو یه تاپیک پست گذاشتم 

اره بابا بیشتریا بی خیال شدن چون خیلیا مثه خودم صب ۶ تا تاپیک روزانه شونو تاپیک زدن بعد جو زود خوابید دیه بقیه ام بیخیال شدن 😹✋️امیدوارم وعده توخالی نباشه و واقلا درست بشه 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
مدیر جان کاش گزینه ای بود که هرکسی نتونه ریپلایمون کنه بعضیا خیلی بی ادب و بچه هستن شاید ما نخواه ...

کاش بلاک داشت این بچه های کم سن رو که تو هرچیزی نظر میدن بلاک میکردیم کلا نمیدیدیمشون 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
🫂😁ای جونم مرسی مهربون  من دیه شروع به فعالیت کردم تو یه تاپیک پست گذاشتم  اره بابا بیش ...

افرین منم میرم الان میکنم😂❤

یه مدت صبر میکنیم شاید این سری جدی جدی درست کردن اگه نشد دیگه ول کن نیستیم👀🗡

بریم حملهههه کنیم به بقیه تاپیکا😂

چه زود یک سال شد....😔💔   
کاش بلاک داشت این بچه های کم سن رو که تو هرچیزی نظر میدن بلاک میکردیم کلا نمیدیدیمشون 

اره یا مثلا مث اینستا که نظرات رو میبندن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
بحث شد تو تاپیکم

عههه😢😢😢

از نظر نی نی سایتی ها بزرگ ترین عذاب: داشتن مادرشوهر/ بزرگترین تفریح:  سرکار گذاشتن مادرشوهر/ بزرگترین جهاد:  کشتن مادرشوهر / بزرگترین آرزو: ندیدن مادرشوهر می باشد.                                     با نی نی سایت پشم های خود را «رایگان» لیزر کنید     ♡درمورد پوست و مو و گل و گیاه سوالی داشتین درخدمتم♥

زمانی نگفتین برا اصلاحاتتون که

همش همش وعده وعید

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
2810