2777
2789
عنوان

قرص ال تریپتوفان

13561 بازدید | 17 پست

سلام دوستای گلم کسی تا حالا از قرص ال تریپتوفان استفاده کرده ....تا چند وقت و چطوری ایا براتون خوب بوده رو اعصاب تاثیر خوبی داشته هر کسی میتونه و استفاده کرده جواب بده لطفا   

سلام شما این قرص رو مصرف کردین؟؟؟؟موثر بود براتون؟؟؟

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه عزیزم برا چی میخوایید

کاهش اضطراب و افسردگی

من دیشب خریدم الان میخام شروع کنم بخورم

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡
کاهش اضطراب و افسردگی من دیشب خریدم الان میخام شروع کنم بخورم

اگه نتیجه دیدین به منم اطلاع بدین ممنون میشم من قرص فلوکسیتن و الپرازلام و اسنترا و پرفنازین را قطع کردم ولی اضطراب دارم 

اگه نتیجه دیدین به منم اطلاع بدین ممنون میشم من قرص فلوکسیتن و الپرازلام و اسنترا و پرفنازین را قطع ...

من امروز خوردم،میتونم بگم ۸۰ درصد خوب بود و حالمو اوکی کرد

ولی شما اگه این داروهایی که گفتین رو مصرف کردین و جواب نداده احتمالا ال تریپتوفان هم جواب نمیده چون در مقایسه با داروهای قبلیتون خیلی ضعیفه

اما خب امتحانش ضرر نداره چون عوارضی نداره و در واقع همون ویتامین B هست

من امروز خوردم،میتونم بگم ۸۰ درصد خوب بود و حالمو اوکی کرد ولی شما اگه این داروهایی که گفتین رو مصر ...

من شدیدا کم خونی دارم چند روز هست از قرص خون طب اسلامی استفاده میکنم و حالم خداروشکر خیلی بهتر از قبل هست....ممنون که اطلاع دادید منم میخواستم تهیه کنم ولی همش دو به شک بودم که نکنه دوباره هزینه اضافی بشه ....آخه من اسنترا خارجی خیلی خوردم ولی نزدیک به ۲۰ کیلو اضافه وزن آوردم فلوکسیتن چند ماه خوردم و ۷ کیلو وزنم کمتر شده نسبت به یک سال پیش ولی هنوز ۱۳ کیلو برام موند حالا گفتم ال تریپتوفان بخورم که بعضی از دکترا کشتن باید زیر نظر پزشک باشی و پزشک برات تجویز کنه 

من امروز خوردم،میتونم بگم ۸۰ درصد خوب بود و حالمو اوکی کرد ولی شما اگه این داروهایی که گفتین رو مصر ...

اره ویتامین ها را استفاده کردم ولی فکر کنم چیز دیگه هم داشته باشه فقط ویتامین نیست

من شدیدا کم خونی دارم چند روز هست از قرص خون طب اسلامی استفاده میکنم و حالم خداروشکر خیلی بهتر از قب ...

فقط اگه خاستین مصرف کنید حواستون باشه که خیلی خواب اوره

شما فلوکسیتن و الپرازلام رو بدون نسخه خریدین یا دکتر نوشته براتون؟

فقط اگه خاستین مصرف کنید حواستون باشه که خیلی خواب اوره شما فلوکسیتن و الپرازلام رو بدون نسخه خرید ...

دکتر برام نوشته بود دوسال هست تحت نظر روانپزشک بودم که فعلا خودش قطع کرد چون در ارتباط زناشوییم اختلال ایجاد کرده بود من اضطراب داشتم خیلی و پرخاشگر بودم و پانیک شدم

فقط اگه خاستین مصرف کنید حواستون باشه که خیلی خواب اوره شما فلوکسیتن و الپرازلام رو بدون نسخه خرید ...

توی پیج مرجان محمدیان بهش پیام دادم که خانم دکتر مصرف کنم یا نه که گفتن باید روانپزشک براتون تجویز کنه

بازم اسنترا بهتر بود با اینکه چاق می‌کرد ولی فلوکسیتن اولش که میخوردم اصلا مثل وحشیانه شده بودم دلم میخواست عالم و آدم را جر بدم چشمم به شوهرم میفتاد شروع میکردم به گفتن هرچی که عذابم داده بود

سلام دوست عزیزم  الان چند وقت هست ال تریپتوفان مصرف میکنید ...آیا بهترین؟؟؟روی سندروم قبل از قائدگی هم تاثیر داره ...دیگه دارم دیوونه میشم از بی اعصابی...یه روز خوبم یه روز بد مخصوصا موقع پریود داغونم ....اگه تاثیر خوبی داشته بهم بگو