2777
2789
عنوان

از خودت انسانیت به یادگار بگذار

432 بازدید | 15 پست

مراقب باشیم؛:

صدایمان دلی را نشکند؛؛؛؛آه و آه از دلی که بشکند..

عیب آدم ها را داد نزن....!!! آبروی مومن را نریز..با کنایه با دیگران صحبت نکن... روی نقطه ضعف آدم ها دست نزار و به روش نیار....

این را بدون با این کارها؛

اول شخصیت خودت را ترور می کنی،بعد آبروی آن ها را !!!!!

خداوند صدای ترک دل ها را زودتر از فریاد زبان ها می شنود.....

بترس از روزی که توام مثل او گرفتار همان مصیبت بشی...‌

انسان بودن زیاد سخت نیست،کافیست مهربانی کنی.

زبانت که نیش نداشته باشد و کسی را نرنجاند همین انسانیت است.

وقتی برای همه خیر بخواهی همین انسانیت است....‌

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بسیار عاااااالی...دلمو خیلیا شکستن خدایا سپردمشون به خودت

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
قربون دل شکسته ات عزیزدل......خدا جای حق نشسته....

خدا نکنه جونت سلامت گلم....امیدوارم خدا بهم عمر بده تا با چشمای خودم ببینم که دارن تاوان میدن...با زندگیم بازی کردن

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
خدا نکنه جونت سلامت گلم....امیدوارم خدا بهم عمر بده تا با چشمای خودم ببینم که دارن تاوان میدن...با ز ...

امیدوارم خدا به دلت آرامش ببخشه

امیدوارم خدا به دلت آرامش ببخشه

ممنون از دعای خوبت گلم...از خدا برات بهترینها رو میخوام.

من قبلا چند بار با همسایه ها جروبحث کردم بخاطر سروصدا.  یعنی من ادم بدی ام؟ اخه اینجا میگن سروصدا تو اپارتمان عادیه تحمل کنین تا کی تحمل میکردم. سستی اعصاب گرفتم حتی جدیدا گوارشم بهم ریخته بخاطر اعصاب. بعد همسایه ها به من میگفتن تو مشکل اعصاب داری. خب شما با سرو صدا روانیم کردین. اینجا مقصر کیه؟ من بخاطر همین مساله اومدم خونه ویلایی گرفتم تا دیگه با هیج همسایه ای دعوام نشه.  یعنی من کم طاقتم؟ نباید اعتراض میکردم؟ اخه به هرکی میگم میگه تو کم طاقتی سروصدا تو اپارتمان عادیه. من عذاب وجدان دارم که با همسایه هام دعوا کردم ولی واقعا خسته شده بودم الان بهترم.  دیگه هم دوست ندارم برگردم به اپارتمان. واقعا زندگی تو اپارتمان سخته مجبوری خیلی چیزها رو تحمل کتی. یه بار از خیابون رد میشدم یه خانمی تو اپارتمان چنان قه قه میزد بلند حرف میزد من تو خیابون شنیدم خب اینا سروصدا نیست؟ یه بارم از اپارتمان صدای موسیقی و رقص و داد میومد خب اینا سروصدا نیست؟ من راستش خیلی اعصابم ضعیف شده بخاطر زندگی تو اپارتمان. اعصابم ضعیف شده گناه نیست ؟ فقط من گناهکارم که دعوا کردم؟ همه به من تلقین میکنن مقصر تویی وگرنه این چیزا عادیه. 

من قبلا چند بار با همسایه ها جروبحث کردم بخاطر سروصدا.  یعنی من ادم بدی ام؟ اخه اینجا میگن سروص ...

عزیزدلم هر انسانی توی خونه اش نیاز به آرامش داره...قطعا تو آپارتمان سکوت مطلق نیست ولی خوب سروصداهای زیاد هم باعث اعصاب خوردی میشه.من خودم ۱۰ سال تو آپارتمان زندگی کردم سروصدای زیادی نبوده قطعا ممکن بوده منم باهمسایه ام بحث کنم.به نظرم شما حق داری چون میخوای توی خونه ات آرامش داشته باشی.قطعا اون آدمها هنوز فرهنگ آپارتمان نشینی را نداشتن....خوب کردی خونه ویلابی یه چیز دیگه است.

من قبلا چند بار با همسایه ها جروبحث کردم بخاطر سروصدا.  یعنی من ادم بدی ام؟ اخه اینجا میگن سروص ...

نه گلم تو مقصر نیستی من کاملا درکت میکنم...من مجرد که بودم تو خونه آپارتمانی بودم طبقه بالایی دوتا بچه داشت یدونه ۶ساله بیش فعالی داشت و یدونه شیرخوار...بچه رو میدادن دست پرستار مادر و پدر بالا سر بچه هاشون نبودن من میرفتم سرکار شیفت بعداظهر بعد پدر و مادر از صبح میزدن بیرون تا ۳ظهر منم چهار غروب میرفتم تا ۱۱شب....باورت نمیشه ساعت ۱۰بچه بیدار میشد تا ظهر قبل اومدن پدر و مادر هر چی داشت میکوبید رو زمین و رژه میرفت گومپ گومپ باور نمیکنی با گوشیم صدا ضبط کردم اصلا نمیتونستم بخوابم غرق خواب بودم یهووو یه چی پرت میکرد من دومتر میپریدم قلبم میومد دهنم فحش میدادم می‌خوابیدم یبار مریض شدم مرخصی گرفتم حالم خیلی بد بود ویروس گرفته بودم سرم نبض میزد شروع کردن اینا ...پیام دادم گفتم حالم خوب نیست بچتو کنترل کن یه امروز رو ...هر روز داستان داریم...گفت تو فرهنگ آپارتمان نشینی نداری خوابتم با بچم تنظیم کن بچه ی کوچیکم (دومی)بزرگ بشه میگم اونم بدوعه...دهن به دهن شدم باهاش گفتم شکایت میکنم...همسایه ی روبروییش گفت بیادت بودیم شماها چجور تحمل میکنین بالاسرتونه...گفتم سقف خونم ترک خورده لوسترا سقف میلرزه...بقران زلزله اومده بود همه با ماشیناشون رفته بودن بیرون من اصلا متوجه نشدم...همسایه گفت متوجه نشدین زلزله اومد؟گفتم من اینقدر عادت به لرزیدن لوستر و سقفی دارم که فکر کردم طبقه بالاس...مدیر آپارتمان هم پپه میگفتم اصلا اهمیت نمی‌داد...با همسایه ها حرف زدم صداها رو پخش کردم رفته گفته بچم علاقه داره وسایلا رو پرت کنه ...دیگه آپارتمان نشینی همینه...اگه آرامش میخواد بره ویلایی بگیره...عزیزم می‌خوام بگم شعور خیلی مهمه که خیلیا ندارن فهم و درک ندارن...فکر کردن صبحتو با اعصاب خوردی و فحش و سردرد شروع کنی تا آخر شب که سرکاری و با هر جور آدمی برخورد داری اعصاب برات نمیمونه...