2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاش تراپیست اینترنتی بود باهاش حرف میزدیم =))

انلاین هم داریم..

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 
ایدی ازش داری بم بدی؟

من خودم روانشناس هستم عزیزم هم حضوری و هم آنلاین ...نه شخص خاصی منظورم نیست، ولی در کل میگم مشاوره آنلاین هم داریم...برای کسانیکه دسترسی به حضوری نمیتونن داشته باشند...

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 
عزیزم همینجا به اشتراک بذار من یاد ندارم درخواست بدم کار نکردم با نی نی سایت 

عزیزم نمیتونم که شمارشونو تو سایت عمومی بزارم

بهت درخواست میدم قبول کن

بزن رو زنگوله اعلان گندمک برای شما درهداست دوستی فرستاد رو کلیک کن بعدش پذیرش رو بزن 

کاربری دست دونفر.حس۶۶۶۶۶۶....