2777
2789
عنوان

دارم از استرس سکته میکنم😩

262 بازدید | 20 پست

سلام خانما من ۳ساله آیودی دارم مسی ،ولی همیشه کنارش طبیعی هم جلوگیری میکردیم دیشب که تو سیکل بارداریم هست رابطه داشتیم متاسفانه شوهرم طبیعی جلوگیری نکرد .صب رفت قرص اورژانسی بخره گفتن جم شده دیگ نیس چند جا هم رفت ندادن 

الان دارم سکته میکنم نکنه باردار شم 😭😭😭 بچه هام شیر به شیرن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

مگه با آیودی باردار میشن؟

کاربر محترم، اونی که تاپیک زده و راهنمایی خواسته ربات نیست و انسانه و دل داره. هر چیزی به ذهنت میاد ننویس لطفا. چون تاوان دل شکستن سخته.
2804
2805

من خودم حاصل ایودی هستم مادرم آیو دی داشت باردار شد ولی آیو دی کج شده بود ، مگه معاینه ماهانه نمیری چک کنه آیودی کج نشده باشه یا تکون نخورده باشه امکان بارداری نیست، بهتره از قرص استفاده کنی، نه این ایرانی آشغالا من یه قرص میگیرم یک ساله مصرف میکنم اصلا عوارض نداره درد پریود رو کم کرده و پریودم خیلی کم کرده، اگه شیر میدی هم مخصوص شیردهیشم هست، فقط خارجیشو بخر یا جنس خوبش ورقی ۲۰ هست ورقی پنجاه هست ورقی صد و بیستم هست ، اما اینو من مصزف میکنم به دوستامم معرفی کردم اونام راضی هستن

2801