2777
2789
عنوان

بگید حق دارم ناراحت بشم یا خیر

156 بازدید | 18 پست

واحد بالای پدرشوهر که مال خودمونه داده بودیم  اجاره.(پدرشوهرم درساختش کمکمون کرد). یه ماشین هم برامون خرید(سال نود یه پژو چهارصدو پنج کار کرده). عروسی برامون گرفت البته خدا ازم بگذره  اینجوری میگم یه عروسی وجهاز افتضاح حساب کنید خیلی افتضاح. البته به جاش  یه مقدار برای پیش خرید یه خونه دیگه بهمون دادـالان پدرشوهرم ازواحد خودشون خسته شدن دارن میرن واحد ما. بعد واحد ما چون دست مستاجر بود نیاز به تعمیر داشت که همسرم نه تومن هزینه کرد که من خیلی ناراحتم. همسرم میگه خونه خودمه خودم باید تعمیراتش به عهده بگیرم مستاجر دیگه ای هم میومد وظیفه من بود. حالا واحد پدرشوهرم کوچکتره وقراره اجاره اش رو ما بگیریم. من خیلی زورم میاد. به نظرتون زیاده خواهم؟؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

[QUOTE=299864791]ناراحت نشیا ولی پدرشوهرت ایقد کمکت کرده بعدم خونه از خودت داشتی رفتی جای دیگه چرا؟ والا پسرا دیگه خو ...[/QUطلای عروسی من سال هشتاد وسه بیست گرم ویه حلقه طلا ودوتا النگو بود. ارایشگاه دم کوچه. اتلیه نداشتم. یه خونه برامون پیش خرید کرد. دیگه خودمون پول پیش برا خونه قرض کردیم. جهازم هیچ چی نخرید 

من خانواده همسر قبلیم تمام هزینه های زندگی خودشون و از شوهرم می گرفتن خرج خواهر شوهر دانشجو و برادرشوهر محصل با همسرم بود در حالیکه پدر شوهرم سالم و سرحال بود و بی کار.جرئت حرف زدن نداشتم بی نهایت پدرش دیکتاتور بود.در نهایت هم بعد ۳ سال جدا شدم.از شرایطی که گفتی به نظرم خانواده ی همسرت خوبن زیاد حساس نباش .شرایط زندگی قبلیم و گفتم بدونی خانواده ی همسرت بد نیستن

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید