دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ستش به صرفه نیست ولی ساعتش انصافا خوبه این مدل خیلی مد شده الان پرفروش بوده
مگه از این ساعتا نیست فقط ساعت رو نشون میده؟ قیمت همون ساعتشم به نظرم گرون اومد شاید چون قیمتا دستمه . مگه اینکه از این دیجیتالیا که شاتر و ضربان قلب و تماس اینا داره باشه . در این صورت خیلی ارزونه
زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄 من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️🌱ولی من به تمومچیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت کرد .میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد. میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴 دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط میکنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
این مدل تاریخ روز و ماه و سال رو نمایش میده ارسالش رایگانه و همراه با جعبه کادویی هدیست طرح ...
خب دیگه پول جعبه و پست رو معمولا رو همون قیمت محصول میکشن ضرر نمیکنن. میدونم کیفیت ها فرق داره ولی این مدل ساعتا زیاد تنوع تولید کننده ندارع . زیر ۲۰۰ عه . اگه خودتون گرون میخرین . سعی کنید مستقیم از وارد کننده بخرین سود کمتر بکشین خیلی فروشتون میره بالا
ایشالا پر فروش باشین .
زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄 من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️🌱ولی من به تمومچیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت کرد .میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد. میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴 دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط میکنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂