2777
2789

اگه پیج دکتر خوب دارید بهم بگید لطفا بچه ها

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀

توی روبیکا ب خانم دکتر پیام بده خداخیرش بده الهی هرچی میخاد گیرش بیاد فقط باید اعتماد داشته باشی تا کمکت کنه رایگانه

فقط هرچی ازت خواست بده

@InaznamoAynaz

اطلاعات داره و میگه کدوم قسمت رو مثلا پروتز کن یا چیکار کن سینع هات رو

آیدی خانم دکتر محمدی رو اگر حواستید بگید تا بدمتونخانم دکتر آیناز محمدی دوست صمیمی من هستن و این کاربری ایشونه ک دست منه کاری داشتید پیامشون بدید جواب میدن اگر مشکلتون حاد باشه کامل تحت نظرشونید و چون مشکلتون حاده ماهیانه یک هزینه کم ویزیت میشه ک آنلاینه ک هم تماس تصویری هم تماس تلفتی و هم پیامی ویزیت میشید ک انتخاب خودتونه اگر هم ک شیرازی هستید برید مطبشون
توی روبیکا ب خانم دکتر پیام بده خداخیرش بده الهی هرچی میخاد گیرش بیاد فقط باید اعتماد داشته باشی تا ...

من قصد پروتز سینه هست فقط دنبال دکتر خوب هستم

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانم دکتر حمیرا هوشمند. هم زیباییه هم دور از جون سرطان.  من واسه توده سینه از دکتر زنان خواستم یه جراح فوق العاده معرفی کنه که خانم هوشمندو معرفی کرد. رفتم مطبش تقریبا همه برای زیبایی اومده بودن و تعریف میکردن. 

با معاینه عادی به من گفت توده ات جراحی نمیخواد.

مطبش ونکه. باید ۲ ظهر بری وقت بگیری.. بری خونه یا پاساژ گردی حدود ۷ برگردی 

دکتر مهدی جعفری رو انتخاب کردم ولی میخوام کار چندتا دکتر دیگه رو هم ببینم

من قصد پروتز سینه هست فقط دنبال دکتر خوب هستم

خانم دکتر بهتون میگن ک چکار کنید

آیدی خانم دکتر محمدی رو اگر حواستید بگید تا بدمتونخانم دکتر آیناز محمدی دوست صمیمی من هستن و این کاربری ایشونه ک دست منه کاری داشتید پیامشون بدید جواب میدن اگر مشکلتون حاد باشه کامل تحت نظرشونید و چون مشکلتون حاده ماهیانه یک هزینه کم ویزیت میشه ک آنلاینه ک هم تماس تصویری هم تماس تلفتی و هم پیامی ویزیت میشید ک انتخاب خودتونه اگر هم ک شیرازی هستید برید مطبشون
خانم دکتر حمیرا هوشمند. هم زیباییه هم دور از جون سرطان.  من واسه توده سینه از دکتر زنان خواستم ...

بله پیجشون رو دارم ولی متاسفانه اصلا نمونه کار نمیزارن تو پیج 

وای شنیدم دکتر عالی هستش

بله پیجشون رو دارم ولی متاسفانه اصلا نمونه کار نمیزارن تو پیج  وای شنیدم دکتر عالی هستش

خیلی از دکترای خوب اصلا پیج هم ندارن.

منم نمونه کار زییاییشو ندیدم باید از مریضاش پرسید. یه البوم هم ظاهرا داشت.

. اما خوبیش اینه حقیقتو میگه. یه دختر ۲۰ ساله اومده بود میخواست بزرگ بشه و لیفت انجام بده .بهش گفت شما چون سنت کمه نمیتونم برات خیلی بکشم سمت بالا چون بافت سینه ات خراب میشه تو این سن‌.

یه بدی که داره دو سه تا مریض با هم میرن تو..منتها اتاق معاینش جداست.