غصه نخور اونقدر اتفاقاتی خوب بعدا برات میفته که بعد از چند وقت به این تاپیکت میخندی
میفهمم بعد از هفت هشت سال زندگی مشترک جداشدیم
انگار قلبم سوراخ شده بود هیچ غمی بدتر از اون برام نبود با اینکه تو اون سالهای زندگی مشترک بارها و بارها به این مسئله فکر میکردم چی میشد زمان برگرده و قبل از عقد بگم نه
برو به جنبه های مثبت این قضیه فکر کن که اگر بعد از عقد میفهمیدی خطایی کردی که نمیتونی به این راحتی بیای ازش بیرون چه حسی داشتی همون حسی که من بعد از عقد داشتم و هفت هشت سال همیشه و حتی هر روز تو ذهنم بود که چرا قبل از عقد بهم نخورد چرا تو عقد جدا نشدن درحالیکه فرصتش پیش اومد و چرا نمیتونم الان جدا شم چون در ظاهر همه چیز خوب بود ما مشکلی نداشتیم
ببین وقتی وارد یک زندگی بشی به همین راحتی نمیتونی ازش بیای بیرون
خدا بهم لطف کرد و ازون زندگی به من بچه نداد و طرفم به بهونه بچه حاضر شد طلاقمو بده .... والا دنبال بچه دار شدنم بودم به امید بهبودی خیلی چیزا....
خلاصه درد داره اما خودتو نابود نکن برو مهارت یادبگیر سرتون مشغول کن با خانوادت بیشتر وقت بگذرون
آشپزی خودش یه مهارته کیک پزی رو شروع کن خیاطی گلدوزی هنرهایی که برات درآمد داشته باشه....
الان که پشت سرمو نگاه میکنم از گذشتم هم افسوس نمیخورم و تو موقعیت فعلیم فعالیت میکنم و تلاش شاید از نظر خیلی ها خوب نباشه اما من دارم لذت میبرم
برای خدا بهترین خودت باش .... این هیچ وقت یادت نره