2777
2789

.

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

سلام عزیزم شما دوماه پیش توی یکی از تاپیکا گفته بودی از راه دیدن تبلیغ پول در میاری حتی آدرس سایت هارم دادی و کامل توضیح دادی من الان دوماهه که دارم تبلیغ هارو میبینم فقط میخوام برداشت کنم ولی میزنه رمز عبور جدید یا کلمه عبور جدید میشه توضیح بدی که یعنی چی و باید چی بزنم 

ممنون میشم

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم شما دوماه پیش توی یکی از تاپیکا گفته بودی از راه دیدن تبلیغ پول در میاری حتی آدرس سایت ها ...

ترجیحا رمزی که قبلا دادی برا ثبت نام بزن ک یادت بمونه اینم همون ه .

همون رو بزن . فقط کنم ۳تا جایگاه داره برا رمز زیر شماره کارت و شماره شبا هست . بعد اوکی میشه. 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
ترجیحا رمزی که قبلا دادی برا ثبت نام بزن ک یادت بمونه اینم همون ه .  همون رو بزن . فقط کنم ۳تا ...

کدوم رمز همون رمز عبور؟

پس یعنی واسه هر سه تاشون اونو بزنم؟

میشه یکم دقیق تر توضیح بدی

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
کدوم رمز همون رمز عبور؟ پس یعنی واسه هر سه تاشون اونو بزنم؟ میشه یکم دقیق تر توضیح بدی

اره عزیزم رمزی ک اول اولش برا ثبت نام دادی اگه یادته همونو بده . اگرم نمیخوای اونو بدی ی چیز دیگه بده. میرنی رو تنظیم حساب شماره کادت و شبا میخواد زیرس اینا رمز میخواد درسته؟ :)

اونجا وارد میکنی دیگه 

اره عزیزم رمزی ک اول اولش برا ثبت نام دادی اگه یادته همونو بده . اگرم نمیخوای اونو بدی ی چیز دیگه بد ...

آره آخه هرچی میزنم میگه مطابقت نداره گیجم میکنه

آره آخه هرچی میزنم میگه مطابقت نداره گیجم میکنه

خب عزیزم یا اشتباه میزنی نا خواسته یا هم هنگ شده برا منم یبار اینجوری شد . 

خب عزیزم یا اشتباه میزنی نا خواسته یا هم هنگ شده برا منم یبار اینجوری شد . 

باشه عزیزم مرسی

باشه عزیزم مرسی

درست شد ؟

درست شد ؟

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۷۰۷-۱۳۴۰۴۳_chrome_5o2j.jpg

نه ببین اون ۳ تا پایین شماره شبا هرچی میزنم میگه مطابقت نداره یاهم اشتباه است